[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
呢啲更加唔會die for Hong Kong
叫佢哋代表中國香港啲YC家長點會俾

利華古遜

Michael Udebuluzor ➡️ Bayer 04 Leverkusen
波圖不去 去利華
但上面話係德乙
德甲 X1?
就算唔踢港隊
都可以返黎踢理文傑志踢亞冠搵錢既
嗰班走得都應該唔會返香港啦
唔好比網上一兩個on9以為嗰班人就係世界嘅全部
布力般青訓隊友?
大把財自左既淺藍因為D仔女去英國
印尼女足將會喺7月9日嚟香港,同香港女足打兩場友誼賽,大批球員正在由日本籍教練望月聡帶領下,喺雅加達進行集訓。

印尼嘅女足實力一向唔強,不過近十年關注度大咗好多,唔同嘅係,男足同南韓合作開,女足就日本合作,國腳Helsya Maeisyaroh、Zahra Muzdalifah及Marsela Yuliana都喺日本落班,可以去到日本,都係同日本嘅合作計劃有關。

而女足都模仿男足揾海外球員去增強實力,今次集訓名單有三名海外球員嘅大名,分別係來自荷蘭嘅Noa Leatomu、Estella Loupatty,前者荷印混血,後者有印荷及阿根廷血統,最後一名係來自美國嘅Sydney Hopper,現時末知三人戰鬥力,Noa及Estella已經加入集訓大軍,預計會有愈嚟愈多血統兵加盟。

另外15歲本地新星Claudia Scheunemann都有入選,13歲已經代表國家隊,身上有德國血統嘅球員,技術有返咁上下,係印女足嘅新刀,呢位女足球員值得注意。

不過近年印尼女足焦點,經常放喺後衛Safira Ika身上,雖然只有21,但已經係印尼女足嘅老將及隊長,佢可以成為焦點,唔係佢好波,而係佢‘’好波‘’,對波,身型好,又生得靚女。

睇女足嘅男多過女,一般男人喜歡什麼?當然係睇靚女,你估好似我咁,有靚女唔睇,走去睇馬爾代夫超級聯賽咁笨柒?靚女球員自然多人理,呢個係必然嘅,靚仔球員都會係咁。

#印波
呢班本身都有passport
https://youtu.be/PxuDctwiUG8?si=HEWlkSQX1y_vhts-
自閉數據撚最鍾意睇 不過好多估都估到
沙比蛇親自指導
走得最快最唔認香港果班明明係藍屍, 越藍同有幾個錢果D越走得快
淨低果D只係窮撚走唔到

條友YC前YC後on99, 熱狗定青山派?
點解閉門。
我同白種蛇上面跑道睇算。
佢一向係咁YC
上次大球場國歌拉人又係咁講

2024仲YC
閪健鋒Blue C嚟
第一個香港人拎四大聯賽冠軍
朗哥快啲退休啦

佢啲 ego 搞到佢成個老而不咁

每場都眼冤
屌錯 po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞