[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
傑志簽乜人都係麻麻㗎喇,所以下年真係好易冇冠

彬狗:踢唔翻防中要轉踢攻中,解決唔到問題

葡狗:左右翼人滿,簽嚟都冇用
要打反擊慢係死穴
原來而家喺牛津都仲有踢校隊
𝙍𝙀𝙉𝙀𝙒𝘼𝙇‼️

大埔足球會宣布與助教陳思駿續約。他上季起協助超聯隊處理訓練和戰術安排,並即將於來季兼任女子隊主教練。

球會希望憑「思駿sir」豐青年梯隊執教經驗協助隊中年青球員更茁壯地成長,同時為女子隊建立可持續的風格。
兩個港隊成員都唔滿意
好多印尼血統球員嘅父母或先輩,一開始離開印尼,都係因為親荷,怕被印尼軍政迫害而走。
同位置上暫時本地最好啦仲想點
佢飛馬對東方個場真係j到爆,第一場好似已經兩個助攻
傑總當咗自己佩雷斯
呢幾個黎到如果進步唔到係傑訓練問題啦
佢唔記得左香港球員質素有幾高
同埋如果下年港超6+1(或以上)的話簽慈英都唔係壞事
泡泡龍
想問理文走咁多人
每1個離隊
就會有1.6個加盟?
Oxford continued to play with both speed and physicality, searching for a second goal. Brian Kot was a constant source of frustration for the Cambridge defenders and, in the 7th minute drove the ball into the box, forcing a Cambridge defender to send it out for a corner.
https://www.the-coverage.co.uk/match-report-mens-football-varsity-2024

CAN THE PRO-DEMOCRACY HONG KONG LOBBY STILL INFLUENCE WESTERN FOREIGN POLICY?
https://blog.politics.ox.ac.uk/can-the-pro-democracy-hong-kong-lobby-still-influence-western-foreign-policy/
已經係本地後生最好嗰啲
石門訓練法呢
當伍健都要樂仔爭表現嘅時候
呢三個的確麻麻地
點解香港u隊踢波嘅好似一係讀書咁撚勁
一係就讀唔成書
當初大家都睇好佢 龍仔同陳俊樂成為港隊下一代嘅中場線
好過睇基10米基爾roberto
係香港配套最齊ge會都冇進步
咁係自己問題la
至少體能同對抗都要進步
講啫
而家咁嘅牌面樂仔點會唔係必然正選
呢兩個做港隊主力都幾恐怖,踢多幾年先啦
家境問題姐 普通家庭既細路好難兼顧到學業同運動
中產知識分子嘅仔女讀書都有優勢

讀唔成書嗰啲通常都係街波出身 去石硤尾食開興記
一早放棄咗讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞