以後唔撚會再係悠二到砌機

497 回覆
174 Like 501 Dislike
冇事換咩底板
盡量做d做到既野啦
卡我又真係換唔到俾佢
牛又真係試唔到野
樓主話會frezze.有機都係底板.經驗上.雖然我真係試唔到
咁代理話可以申請到換.咁咪換下
火牛線咪照送條新既試下
樓主一開始爆哂粗開post
宜家點收科
賺左條火牛線 樓主今晚笑住瞓覺啦
本身以為有部新機,最後得條濕鳩線
免費換埋換底板
油耳又做壞生意
都幾好服務,下次砌機我都搵佢

有冇link?
想知檢查你係係樓主屋企做定點
如果唔係既話 同佢一開始屌鳩你無做野有乜分別
就係唔喺屋企
隨時換完板都係咁
佢要屌都冇計 砌機要做埋公證行?
總之而家悠二做到咁 樓豬仔柒頭係由頭柒到尾㗎啦
換完都解決唔到就仲柒 即係屋企電有問題要搞
悠二想幫人解決問題嘛
佢第一次係公司檢查咁耐都無事 大機會部機係無問題
第二次係公司同樣都係無事嫁啦
咁點解唔係有機會最大問題既地方(樓主屋企)去檢查
而係做同一樣既野 如果去到樓主屋企先有事
咁咪有機會知道邊方面問題 而唔係是但換樣野就當解決左
同埋 我係想睇樓主柒
有邊間鋪可以做到上門檢查加維修?屋村個啲上門電腦鋪或者得
咁悠二唔係第一次上門我先咁講
當然普通既網上砌機唔需要做到咁
係悠二係連登做生意既代價黎
加上佢自己又咁大方upgrade 又剩
拎條list去咪會同你講又冇貨又停產囉
咁唔換埋cpu?
起碼證明左悠二賣既係連登CS服務
呢個位都賺左信心 一開po有老細跟進
要不是有唐仔員工⋯
悠二你次次都咁玩
高登想唔收皮都難
你以為自己係邊個
悠二喺連登開檔嘅代價係同連狗含撚
其他電腦鋪頭上連登R生意清一色被BAN

80蚊包第一次送貨, 包五年檢查維修, 仲要包埋上黎開PO R FREE運費
真係賤種價嚟
平時笑鳩大陸佬落嚟特種兵旅遊仙都唔仙, 憑乜?
香港人嗰陣尖酸刻薄鐘意R着數郁D投訴嘅賤種格
我咪當自己係食花生友囉
係連登做生意既代價 除左含連狗外 大家有眼睇佢仲要含埋你所講鐘意R着數郁D投訴嘅賤種格
悠二係連登做既PR係好 就係做得太好 例如:免費upgrade 悠二本人夜一夜都幫手解決問題 甚至上埋個客屋企 (其實呢D唔駛講出黎)
先咁多人幫襯佢 但同時都吸引左好多係唔係都開POST屌左先諗住拎著數既人 你自己係連登search 悠二兩隻字 睇下有幾多係屌左先知自己柒既POST
咁樣無論對悠二本人或者佢間鋪聲譽都係惡性循環
悠二又要追POST做PR 唔識既見到硬件台悠二可能一個月兩三單屌佢既POST
當然消費者既我就緊係希望悠二咁好服務繼續KEEP住做落去 之前部機係悠二到砌 之後都會係悠二到砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞