路透:特朗普擬要求烏克蘭與俄羅斯和談 否則將斷軍援

219 回覆
29 Like 182 Dislike
冇所謂啦 既然幫唔幫都冇咩謂嘅 咪企埋一二邊食花生囉 支持烏投俄 烏克蘭人有核 俄佬就唔會敢郁手 可憐班Condom連邊個害到自己咁 都仲懵盛盛 仲話求佢幫自己 人唔笑狗都吠
吹緊Republican MAGA班傻鳩Red neck民意係代表到美國主流意反對援烏
黃絲2019輸左
就將感情投射哂落烏雞度 總之烏雞就係戰至一兵一卒都要反攻,咁就幫黃絲出番口氣,唔可以好似poly咁扯白旗
投乜鳩 你俄爹有本事咪打贏
駛要你呢D傻鳩日日叫人投降
傅萊茨指出,按照他們的計畫,烏克蘭無需正式割讓領土給俄羅斯。儘管如此,烏克蘭短期內不太可能重新有效控制其所有領土。

好似講完等於冇講
本身烏東就係俄裔人口為主,行東正教,自然親俄多過親烏
你呢啲人真係有能病
害鳩佢嗰個緊係兜頭打佢嗰個俄羅斯啦
人哋義務幫你仲咁多嘢講

典型每日比個乞衣10蚊
今日比得5蚊仲比個乞衣鬧返轉頭嘅case
咁你記住出黎投票
即使烏投俄,最驚都唔係美國,始終隔左個海,反而係東歐北約國,不過美國覺得北約夠同俄佬打,亦唔擔心俄國會夠膽搞北約
"接著告知俄羅斯總統蒲亭(Vladimir Putin)他也得參與談判,如果不從,「我們將提供烏克蘭一切所需,讓他們在戰場上殲滅你們」"

如果將呢句擺埋係標題, 個效果又會好唔同
原來唔可以兩邊都唔撐,一定要揀一邊去撐

俄羅斯正常人唔會撐,所以唔多講
但係烏克蘭多次堅持一個中國原則,仲直接賣軍事技術比中共,人地俄羅斯都係賣武器唔賣技術
咁既烏克蘭,你撐埋我個份

我對俄烏既立場好簡單,兩邊都係賤種狗黎,同我咬大力d
另外教你做人 有時講嘢唔可以咁不知廉恥 唔好死嘅唔係身邊人就咁涼薄

當日歐美俄一齊迫/氹烏棄核 一定有保證過烏棄核後既安全 到俄佬吞克里米亞 烏咪一樣比歐美當咗係condom 咩政治承諾比一格廁紙都不如 天下烏鴉一樣黑 沒有誰比誰高貴 同埋而家唔係講美國送野要唔要 而係美國根本就有責任去幫烏 佢當日氹人棄核時唔係咁講 唔識背景就自己去google 唔好顯得自己咁無知好冇
咪即係烏東完全自治
選完即刻係個倉特赦自己啦
咁係邊個迫烏棄核?
烏克蘭黃架
美狗咁正義就出兵囉
幫科威特打柒伊拉克就敢,打俄國就驚?
都係會親一個勢力
都係有得爭
我反而覺得拜登九成當選
咁你地敗登爸爸做咩唔直接出兵幫烏克蘭收復失地?
支國旗有一半係黃色,一定係黃
邊個唔同意邊個就係熱狗,想搞散烏克蘭
咁你依家個俄侵又唔見佢話出兵俄佢仲要叫烏割地喎邊個先係賣烏依到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞