路透:特朗普擬要求烏克蘭與俄羅斯和談 否則將斷軍援

219 回覆
29 Like 182 Dislike
真係想入俄定係畀俄煽動入俄先
4年前好想侵可連任,4年後反而唔想佢贏
垃能圾
唉,好想佢選中,但係佢既俄烏立場好令人擔心
幫得咁勉強咁咪唔好幫 都係嗰句 烏投俄 咪睇吓邊個驚d 當日唔係美國水9烏棄核 而家烏駛比人打到仆街?用嗰套商業想法放係政壇都on9 所以侵點解咁紅就係咁解 唔好見到美國就濕定先 冇利益佢識你老鼠 特別係佢 最後如果烏俄都唔肯上桌 咁仲比唔比武器烏又打唔打俄好
現在唔想條傻佬再做
連登仔係咪真係覺得打落去會打得返地盤
愛侵力蒲頭未?
一戰你唔講

二戰你唔講

淨係講俄烏

你有咩居心
終於對症下藥
支那種自由支子會唔會屌9 trump?
班cctoy話烏克蘭贏到開巷,直入莫斯科喎
傻鳩講緊2019 佢地合謀增排 燒阿瑪遜雨林
目的加速暖化 俄狗就有北冰極航道
更易開發北極圈資源 大量可耕地面資増加
侵狗曾想用赤道附地換格陵蘭呢D高緯度地方
我唔駛你呢D傻鳩信 反正世界太多你呢D蠢鳩
無知就是幸福 佢地2條友破壞既程度同玩核戰一樣
根本再打落去只會係全世界埋單
咁點解唔叫普京撤兵咪世界和平
我依家宣布全世界人類都唔準做壞事
咁係咪就得?
政治現實d啦
而家美國主流民意係唔明點解交完稅啲福利咁差但啲錢拎晒去比烏克蘭

我一早講過,烏克蘭、台灣問題上,美國人一定屌點解自己d錢&士兵,去咗幾千海里以外嘅烏克蘭/台灣,關我乜事?

Pivot to Asia?Asia regional security interest? Taiwan matter?
美國人:None of my business
現實咪一定要打落去
打到俄羅斯滅國
你冇本事叫普京撤兵 就要全世界埋單
屌你老母
你可以咁諗既
其實人哋送嘢比你你可以拒絕嘅
要得咁勉強就不如唔好要啦
作為全世界嘅一個人,烏克蘭關我撚事
D侵粉點算好
唔關你條傻鳩事又回?
死傻鳩 如果美國當人幫中華民國
之後咪唔駛打韓戰越戰 同比武肺攪
最重要唔駛出自己國民命去打呢D戰爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞