「香港航空業,領先全球!」 中提琴家無法攜帶樂器上機 (飛左25 年第一次)

417 回覆
710 Like 51 Dislike
倫敦Ryan一定係STN

少好多巴士線,鐵就得一條,距離Zone 1遠仲要東北邊

咁囉
仆街uo 吸血鬼
閪rule出盡
你咪撚縮呀 比全世界知你條rules有幾閪
中國人學洋人樂器
仲要打英文上網抹黑擦流量
明顯有問題搞事啦
抵死

無冇搭過飛機去歐洲?
上小窮書屌下就有機會退錢兼CEO出嚟道歉
真呀 做得professor搵咁多都咁尻cheap 抵俾人恥笑喇
you can choose to check it in against payment of a fee
細佬無讀過書 唔識英文 借問聲呢幾隻字點解
對UO不嬲踩左先架啦
反正到自己搭果時唔好up相上連登咪冇人知自己幫襯窮鬼航空
坐CA都好過坐UO啦 UO仲要飛大興無雷公咁遠
你真係望下好啦
大把人爭住搭
佢哋班賤種早一個鐘遲一個鐘會冚家剷

班賤種死都唔認自己縮骨,係要搵藉口
你早一個鐘/遲一個鐘到會冚家剷?
佢而家所謂嗰啲特價加埋需要嘅嘢,其實同普通航空公司差唔多
比就比普通航空公司差唔多的價錢,但係服務質素係壞人航空嘅質素
壞人航空至少係廉航價,唔似UO咁樣差唔多接近普通航空公司價
25年來都冇搭過廉航?
你自己望啩機場稅幾多啦
而且普通航空公司價都咁多人搭,洗撚平俾你
貴啲等樓豬依類賤種少啲出去柒出國際對所有人都係好事
機場稅唔貴,係個燃油附加費貴啫
佢無買位,想手提

人哋唔俾,然後佢現場想加錢都唔得

利伸:
唔知佢話嘅現場加錢係想加錢當 hand carry
定係加錢即買行李艙位
未睇comment都已經知又成堆賤種邊屌uo邊坐 UO
UO 遲啲出100蚊機票,呢堆賤種為咗買100蚊機票飛日本,叫佢哋幫手清潔機上面個廁所佢哋應該唔止清潔,用脷奶埋啲屎尿,就係咁撚低賤
Viola Joke 🤣🤣
所以班留港撚咪選擇留港
一邊羨慕外國生活,一邊唔捨得香港既錢
呢啲通常可能係Business trip
未必係自己買飛
人哋其他地方唔熟UO
洗同你呢挺鄉下仔講咩諗咁多
咁你屌助手安排唔好嘛
屌UO做乜鳩。

你外判咗買飛過程俾人地,唔等於外判埋責任俾人地。
航空公司更加無責任要幫你頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞