點解2022年世界盃,全球壇都咁多球員希望美斯拎世界盃而唔係C朗?

464 回覆
80 Like 59 Dislike
你勁有智慧攞即討做認受性標準
因為唔想得罪美斯迷
英文又唔識,閱讀理解又唔識,連智商都低
應該小學雞一隻
唔通你覺得冇人睇既杯 認受性會高d?
你睇到第2幅圖未呀
盲佬
認受性係FIFA專業機構講嘅
唔係你隻小學雞講
唔係啦,好多人都拗話美斯國家隊表現唔掂,只係巴塞體系球員,踢巴塞先有表現/喺國家隊無隊長領導風範頭dup dup/一輸就退國家隊 之後又入選彈出彈入,另一邊c朗拎到歐國盃 先有爭議
Sporting CP 25
Manchester United 196
Real Madrid 438

已經有25場葡超水平對手俾佢入波
但C朗都贏唔到美斯

25場咁點,對住低水平對手都贏唔到美斯
同一班低水平既隊友 同低水平既對手踢
定同一班超班既隊友踢 低一級既隊友
係人都知答案啦
智商
為左反美斯吹到法國16強對果隊波蘭都變勁旅
阿根廷分組賽咪一樣贏波蘭
美斯表現唔掂然後贏曬所有國際大賽金球/MVP
阿朗就踢足十鳩幾廿年都贏唔到任何國際賽mvp
你知唔知士砵亭本身係葡超已經強隊
對既只其他對嘅其他葡超google隊,比較強嘅可能得波圖賓菲加

就算你唔想計葡超,咁睇最尾個幅圖,淨係計五大聯賽,都已經勝負已分
新聞報導摩迪原文,我引用,邊度有「作」?
你無媽媽教㗎?
你柒小一陣啦
係葡超強隊 同葡超水準踢既差距大d
定係歐冠冠軍 同西甲水平踢既差距大d呀?
你唔好咁on9啦
仲有modric 出名敢言,四強之後佢仲屌9個場球證,做乜撚野要擦你美斯鞋?仲要擦到金球獎都投票比美斯? 唔好on9 啦師兄
依d唔係你作?
作左邊句 我好人幫你歸納埋幾篇新聞做一個留言,你係咪連中文都唔識 好可憐呀朗狗仔
摩迪出黎話自己唔係擦鞋?
睇黎唔識英文個個係你
你鍾意淨係計五大聯賽都係美斯贏
5大?
係我就計法甲算啦
睇朗狗仔死撐真係好fun
佢有撚作野 唔佩服佢會投佢

事實就係美斯都有投過C朗 但C朗從來無投過美斯
我淨係知朗哥隊艾納斯亞冠作客得3111人入場破咗亞冠歷史最低入場人數 應該冇乜人認受佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞