點解2022年世界盃,全球壇都咁多球員希望美斯拎世界盃而唔係C朗?

464 回覆
80 Like 59 Dislike
美斯打果一次歐洲魚腩一場都五球啦
老老豆豆果陣係諗佢兩個是但一個攞都好
咁2016歐國盃葡萄牙瘋狂打和 係咪都唔好計算
你八強都過唔到點希望你捧

明明開賽前大把人話想阿葡大戰,你自己走場無計ga wor
班柒朗迷仲講咩阿根廷對手廢 點解世界盃咁廢輸朗都攞唔到
唔會廢得過Morocco 先
已經擺到明幫你
俾隊非洲仔牙朗
仲有冇乜撚嘢好賴?
唔通又要鳩噏摩洛哥係傳統足球強國
2016個規則係計朗正選+120分鐘內分到勝負+眼神制敵
葡萄牙係傳統廢隊
意甲 mvp leao
雙曼核心 B費 B華
Pepe ruben dias
C朗 祖達 mendes dalot neves

廢過晒 未成名既麥亞里士打 enzo
psg 棄將parades 羅美路 奧達文迪
左右閘都屌打啦
講人腳朗狗仔唔夠講就會話身價唔代表啲咩
踢落班隊友垃圾乜乜物物

又會話乜鳩阿根廷一早拎過世界盃
所以班球星勁啲
但係有腦嘅都諗到,三十幾年前拎過咁又代表啲咩?
代表馬勒當拿可以翻生一齊踢?
真係Goodest logic

次次講球星,阿根廷其實都係得前場多球星
中場後防,美斯等咗幾多年先有呢個班底
仲要隊入面有好多都係睇住美斯大嘅fans
好似Enzo Alvarez allister Molina咁
2016 15歲嘅Enzo喺ig 寫信俾美斯叫佢加油唔好退出
邊個估到六年後2022 年
佢同 Alvarez 可以同埋美斯攜手一齊拎世界盃
作為fans最感動真係莫過於此

https://x.com/maxstephh/status/1805168825572155504?s=46&t=xjU-PFpJQj5-zWIzHlvkuw
因為提子人腳真心唔覺得會攞得到囉
你老母呢腳真係好撚無恥
果陣睇直播堅係屌左出聲
全世界睇撚住都夠膽咁樣出術

所以呢條仆街係goat?
無恥既goat就有

另一代表作就係2022 claim頭髮入波

真心講,2022後仲有人覺得柒朗值得世界盃冠軍
呢d人既人格同價值觀都係有問題
朗狗仔無恥都唔係第一日知
一路走來,始終如一
不嬲都係靠插水射十二碼推高入球數
然後吹到自己係史上第一人

https://youtu.be/ViiTr8WNuYM?si=hWQZjFHTv62m_KTE
原來咁兜,唔好意思呀我剩係睇到有人唔出場仲黑面當你班花迷賤過狗,所以好奇俾小花咁對待仲可以點護主,字裡行間已經睇得出你幾忠心
笑死,你覺得係咪係
logic呢d野教唔到,同埋自卑心作祟覺得人地係撚鳩你呢d心態都幫你唔到,你努力啦
仲想嘈2022隊友

比埋身價你

再講12碼問題 邊球有問題又講唔出 剩係識講射得多
先唔講成個足球歷史c朗12碼入波係史上最多 靠12碼否定個杯係咪想否定曬朗哥成個生涯
同埋20歐洲杯同22世界杯朗哥對比美斯12碼有過之而無不及
第一場分組賽 朗1球12m 美斯1球12m
第二場分組賽 朗0球12m 美斯0球12m (遠射入1球)
第三場分組賽 朗2球12m 美斯1球12m (射唔入)
16強 朗無12m 出局 美斯無12m 入1球晉級
想造比你都造唔到啦廢柴
你同番自己講得架喇...係香港1分鐘都唔出,日本出足30分鐘,俾人撚到咁都護主既心態真係幫你唔到
熱狗羅美路都比人吹到頂級中堅
搞柒成壇野既人你唔屌走去屌美斯,用下腦啦唔好出黎獻醜啦
好撚on9呀你諗野思路
花粉真係無撚敵
點解可以自欺欺人到咁
其實唔可能 提子成隊波根本唔會拎到
就係因為而家個正前鋒無料到囉
依家人地美斯用傷黎做藉口唔落場,轉個頭係日本落場踢足,咁係邊個搞柒成壇野 你係咪想笑死我,唔落場果個唔屌得?要屌搞呢壇野果個?我屌佢唔逼小花落場?
我純粹睇下佢點兜...點知佢跳晒制 俾人呃完,俾人黑面,仲又跪又拜...真係癲
朗狗仔最撚叻就係一味鳩吹
一係就攞假數據,假資料諗住蒙混過關

一拎啲真實數據出嚟
即刻扮睇唔撚到
一隻二隻做晒啞撚
你睇吓隻狗保,早兩日開晒post笑曼城啲人吠
依家又唔知深潛咗去邊撚度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞