點解2022年世界盃,全球壇都咁多球員希望美斯拎世界盃而唔係C朗?

464 回覆
80 Like 59 Dislike
仲有咩羅倫斯體育獎
8 vs 5
勞倫斯獎 2:0

仲要好少由團體運動既某一個運動員攞 美斯都攞兩次 受到全球體育界認可 點解體育界唔認可自稱歷史最佳既C朗
閃電5連鞭之後就消失左
某種族群球迷同人講理性討論
人哋標題「世界盃美斯乜乜乜」
某種族群球迷衝入嚟「世界盃法國俾人吹走快攻阿根廷好普通入決賽你哋喺美斯討論post眼中只有美斯

傳說中某種族群球迷嘅理性討論大法
點解朗迷成日話提子廢過阿
明明提子球員身價高咁多
洗咩特登搵呀
你估好似朗狗仔狗保咁
搵啲fans 評分網嚟幫牙朗打飛機咩

鏝城班人歐國盃廢撚到
https://lih.kg/bKznKpV
#41 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
真係吹撚脹
又係*我不是朗迷*
大家唔好比較喇
咁肉緊法國俾人吹走快攻,一定係法國球迷,絕對唔係世界盃期間牙朗登機後出現嘅忽然包皮迷
無錯 賽前大量分析話攞平民陣容
結果拎冠班人就馬後炮話攞得冠就係靠豪華陣容

咁葡萄牙2016奪冠同樣道理都係靠陣容豪華啫
會答你 身價高就勁?

但一定勁過摩洛哥囉

班柒頭成日踩葡萄牙隊員 想講玩C朗幾慘幾carry 結果B施華攞motm 朗哥唔知攞過幾多次
https://youtu.be/WNLbMNNtEzI?si=dYFiFvaGBTM8tMN8

話法國俾人吹走快攻唔令人信服
佢講係就係,無prove 無盛
之後加句話自己美斯,C朗兩個都鐘意就得
比嚟做乜
再同佢講美斯就係我唔理性

講咩普普通通入決賽
問佢之前幾屆點唔普通又唔答
公道講句
仲要計ig followers
幾多? 6次囉,同小白共列96年果屆以嚟最多歐國盃motm次數球員

https://www.uefa.com/euro2024/news/025e-0f9c8722214d-322ca3bf47b7-1000--every-euro-player-of-the-match-since-1996/#
講緊今次 日日比朗迷屌既b華攞埋motm
條傻鳩hang 撚晒機
扮睇唔到
你唔好咁撚癲啦好冇

雖然我自己覺得比比值得拎我冇反對過BCWA拎喎

依家係問幾多次,我咪俾番幾多次嘅數據你地
呀又搬番龍門講今場

淨講今場又點"攞過幾多次"? 真係救撚命
講緊b華拎梗係講今次賽事啦
講b華等於淨係講今屆,呢個係咩結論嚟?

17洲際國家盃 唔計
18 世界盃 唔計
19 Nations League 垃圾比賽唔計
20 歐國盃 唔計
22 世界杯 唔計

今屆啱啱上場拎咗motm但牙朗冇,計
所以話朗迷真係弱智 成篇野d數字全部都係真確無誤既真實數字
又冇好似朗迷咁做假 最好咪話咁計好狗 又講到咩馬虎弱智咁 最撚馬虎弱智就係d傻閪朗狗
我講緊今次b華比人屌累c朗 但事實係攞埋motm 你係要講之前既 我可以同你傾既 但點解要雞同鴨講
因為勁囉on9
朗狗仔一向都係九唔撚搭八
捧盃嗰陣就淨係踢25分鐘傷出都話關佢事
比非洲仔踢出局嗰陣
就後備出場踢夠39分鐘都話唔關朗事

點解2022年世界盃,全球壇都咁多球員希望美斯拎世界盃而唔係C朗?
https://lih.kg/CuEJFQX
#375 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

仲等緊條傻鳩答
路過都要講 朗狗真係弱智唔係扮 真係有咩偶像有咩粉絲
班賤種成日笑每周盃又話咩南美水平低冇人睇
但偉大既朗哥次次打親南美隊都柒 打11次1次都贏唔到 入得1球咁大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞