點解2022年世界盃,全球壇都咁多球員希望美斯拎世界盃而唔係C朗?

464 回覆
80 Like 59 Dislike
好地地無啦啦會咁?唔好成個中國人咁啦唔識檢討自己一尾話人針對你

單野搞得有幾柒有留意d消息都知,落機又要等班柒頭黎打卡痴名氣,仲要叫美斯去啟德體育園個爛鬼地盤想痴佢個名宣傳,傳出黎都已經咁,實際分分鐘仲惡劣,喂,其實唔洗我講你都知政府做d野可以有幾柒架啦,背後得撚罪左美斯又洗唔洗開記招話你知呀心照啦好多野

你郁d拉哂全香港人落水話人地美斯睇唔起我地香港人,呢d咪中國人最興玩果d明明係做決策果個得罪全世界,但就捆綁哂全個民族話人地欺壓佢囉
笑撚左,郁啲就叫人用下腦,鬧人on9,依家仲扯埋國藉,花迷質素...

你講既以上種種以美斯既地位佢鐘意做咩就做咩喇,洗咩睇你政府面色;東拉西扯有咩意思,事實就係佢唔落場,黑面咪就係根本唔care 你班花迷囉,面對現實喇,唔好再柒落去喇,好唔好
掉轉哂,獌最錯果步係簽返C朗
雙輸la
由得上面幾隻傻鳩朗狗吠啦
嗰千幾二千蚊講咗半年
淨係世界盃買阿根廷捧盃賺嘅,都係呢度唔知幾多倍啦

牙朗踢祖記喺韓國一樣無出場又扮睇唔到
去過咁多次中國奶人仔
嚟都無嚟過香港,當班香港朗狗仔垃圾咁又扮唔知道
朗狗仔咪繼續含住佢條屎味賓周含到雪雪聲囉

都係嗰句
想睇牙朗嘅咪去沙地睇66大聯賽駱駝聯囉
https://www.instagram.com/reel/C8AJc1qA3-O/

回返topic
點解?
因為佢值
原來呢個post啲花迷又借啲依想幫美欺洗底

明明美欺微博都識道歉,都唔撚理你香港球迷,仲要話香港人錯

真係笑撚死
牙朗踢祖記喺韓國一樣無出場又扮睇唔到
去過咁多次中國奶人仔
嚟都無嚟過香港,當你地班朗狗仔垃圾咁又扮唔知道
朗狗仔咪繼續含住佢條屎味賓周含到雪雪聲囉

都係嗰句
想睇牙朗嘅咪去沙地睇66大聯賽駱駝聯囉
就當美斯唔care香港花迷
咁同佢球技係神級

丙朗比較既資格都無
依個事實有咩關係?
有人負皮無人回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞