點解2022年世界盃,全球壇都咁多球員希望美斯拎世界盃而唔係C朗?

464 回覆
80 Like 59 Dislike
個陣既C朗已經計歐霸盃都踢唔掂
比阿根廷嗰啲全部都唔應該比囉
唔應該畀阿根廷互射12碼
加時和波應該計對家贏
繼續互含啦上面個班 美斯係聖人呀嘛

唔駛搬我啲老婆仔女嚟講㗎啦

你地俾聖人係香港撚完都可以繼續幫佢含都係一樣道理㗎咋
屌嗰個po班癲佬 佢地話班講波佬迫害c朗 跟住越罵越過份 話咩香港足球先生冇人識 咩港超聯level踢麥花臣冇資格講波 我真係睇嗰po拗曬頭
我不是朗迷
五球十二碼 麻煩你續一舉例說明 否則當你鳩噏
係覆就覆我comment啦 驚咩
你剩係識up十年前省球迷 再用埋啲on9比喻
講到省球迷同雞姦打細路同罪
所以我咪叫你屋企人受下囉
利申美斯係唔係撚鳩留港個班都唔關我事
好波,人又humble, 球品好,唔會搞埋d drama, 照顧後輩,低調淨係靜靜地踢好波,好難有人唔中意佢
講撚左十幾年都係一單省鳩蝗狗球迷 仲要成場波比班賤種拎雷射筆射眼先省埋去
ching有被迫害妄想症? 你估香港人個個都有入場畀佢撚過咩 當初入畀錢入場嗰啲都冇你咁激動
你咁弱智 人地講咩你都信架啦
美斯香港場波 支那人都一早轉晒風向屌鳩主辦 講到自己咁慘點解仲唔告鳩隊波
係連登d朗狗仔死針住
明明自己偶像朗哥今年去到支那都係冇踢 話就話退錢但勁多人都依家都未收到錢
有咩好兜,傾唔掂合約又大肆宣傳一定會有美斯,你真係比人撚到一棟都冇,比人水完會有美斯,跟住再比個罪魁禍首水去怪美斯,你到而家都仲比人撚緊
朗狗仔返去餵老婆仔女食屎啦
傾唔掂合約又大肆宣傳一定會有美斯果個係邊個?講比人撚你真係比人撚到一棟都冇,比人水完會有美斯,跟住再比個罪魁禍首水去怪美斯,你到而家都仲比人撚緊醒啦
從來冇話佢聖人
但你主人朗狗真係一個絕世大賤種
如果美斯係偷20$,c朗搶劫銀行呀
教練團功力高識教球員點配合啫
班前教練教嗰陣
阿根廷都係一盤散沙
一個絕世大賤種對社會嘅貢獻仲大過你好撚癲講真
https://youtu.be/E3Xof_Miwhs?si=ep_Blc34IzhcN2r5

阿根廷有邊球好似呢球插水咁離譜啊?
快啲講下邊球post 出嚟討論下啦
呢球係世界盃啦把尺又點擺呀
你老母比人雞姦定咩
佈景板都踢爛埋 班傻西花迷 嬲到傻
花狗仔比主人撚咗4880係咪好撚嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞