原來連登已經抛離高登咁多

302 回覆
214 Like 24 Dislike
邊面大罪D自己諗啦
早洩自己攞嚟既
高登真係自從交左人俾狗之後就直接宣布死亡
仲上緊高登嗰班應該50歲以上
香港人唔重視it既經典例子
心諗點解會關中藥事
純粹隻APP垃圾。
得返班低能熱狗
有無知情人可以講下
點解當年姓林果個要幫女夜鬼刪post兼ban人?

同埋有無人keep女夜鬼打咖輪條片?
我覺得唔關連登事
而係唔應該將連登當做高登後繼

當年除咗高登仲有咁多論壇
有香討uwants akzone 5p之類
高登人唔算多,但團結高質,影響力大
直到而家各大論壇都式微,集中哂係連登
論壇少左,以前會上5P akzone嘅戇鳩,咪照樣上連登

連登一開無耐,啲人咪係成人台招sp
要admin立規矩禁止約炮
要人管咪係低質左嘅象徵
早洩會唔會後悔,玩壞咗一個唔洗點理嘅生財工具
高登直接比 ac 資料去協助調查
自己攞嚟 抵能死
長期莫視用家下場
用連燈咪捉哂去坐
高登直頭係擺明捉人喎
高登直接比 ac 資料去協助調查

幾廿蚊有得買

原文網址: 高登討論區一批會員資料被放上暗網出售 私隱專員公署展開審查 | 香港01 https://www.hk01.com/article/852331?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
早洩會唔會後悔,玩壞咗一個唔洗點理嘅生財工具

自己又廢,請班人管理又廢,點會唔死
後啲先順
勁on9
香討都冇咩人傾野,好多區都廢哂,成年前既post, 而家真係得連登係咁高流量,可能都關佢熱門做得幾好,唔同區post都有機會比大眾睇到,其他討論區好唔直觀
好能串
咁似reddit宜家
老屎忽掌故mode
以前上高登,係要你自己融入高登文化
你唔接受高登文化,咪走囉
由08小隊開始,就開始不斷有小學雞挑戰規矩

風post係碩果僅存高登留落嚟嘅討論post
置頂都講明規矩,硬係有人要搞爛件事
學術討論我都睇唔明,睇唔明咪學野
點解啲人硬係唔識尊重,覺得人地扮嘢,要搞爛人地

同返工一樣,可能啲人覺得聽話就係奴性就係恥辱
但連入門嘅基本規矩都無,係唔會傳承到任何野
可能啲人真係醒啲,真係覺得自己唔需要跟從前人
但諷刺嘅現實係當大家都醒啲,論壇就越嚟越低質
高登有高登文化,有自己嘅風格
係由高登仔集體做出嚟
相比之下連登呢個論壇係無性格嘅
純粹只係聚集左一班人嘅平台囉
要用家人手分流真係痴線
我06-07年開始睇
已經要人手分流
玩到去連登出之前都仲係人手分流
完全冇進步過
自從有隻生癌死極都死唔去嘅日日洗版又admin冇理 就冇乜意慾高登
應該唔止關 app 咁簡單,跟本成個壇係連電腦上都唔掂,佢攪好個 web UI 都應該頂到;佢咁自信係因為 webkit 同膠登出現,佢都冇事;鬼知道,個 app 會入到位,由個 app 打返入個 web版
其實賤少少可以暫時外判俾連尼住,然後自己照抄個app上架,再一腿伸開佢
點知行左最蠢果步,唔俾人用,但自己又冇料俾人用
學術post仲有,但固定會每個reply都有三四個負評,好搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞