原來連登已經抛離高登咁多

302 回覆
214 Like 24 Dislike
嗰陣係咪開放ISP以外電郵登記會員?
都幾諷刺
高登本來就係討論SSP電子野
forum 12346789
唔記得連登有『開放ISP以外電郵登記』
高登好似試過俾邀請碼
連登千祈唔好『開放ISP以外電郵登記』
否則五毛大舉入侵就弊傢火,共產五毛已經多撚到痺
曾經有開過 有一期lihkg收費但唔知做咩要做補償
比佢地可以用gmail果啲登記
依偏私呢啲狗壇就無謂題啦。自甘墮落先會去。
嗰邊班人原本就係以前高登初期硬件組班人。嗰陣重係Dr. Jim揸旗時代。
嗰組人大多極度親支親共。跟著大口組等反共勢力興起,去到2003年高峰期。嗰班親共友自覺高登冇掟企就拉大隊過左依偏私。
好多以前喺高登係過街老鼠既去到依偏私反而做左臺主,情況有啲似而家啲共狗玩晒立法會咁。
所以對任何反共言論極度重手。
其實而家一樣咁撚多五毛
透過 HKG Web 分享一則貼文:【時事台】「轉載」原來連登已經抛離高登咁多
https://forum.hkgolden.com/thread/7829673/page/1

老人登真係已經落後兒登好遠好遠,以被捕會員人數來講
係! 冇錯係好多五毛
但好多時五毛一狗噏就會被連登仔屌←呢種情況唔會出現喺香討
所以個人認為連登仲未至到淪陷
台主真係弱智制度嚟
高登行得太前,連登又係一樣

高登就係靠呢d唔係成日上網既人
一手好牌

第一次 輸比100毛
第二次 lihkg

全部都係有曬機會係前面 唔識食
大家以前咪又係飲開高登奶水大,你班撚樣有西資格笑高登討論區咩?
Nokia當年肯出android 機就唔會搞成咁
htc
以前高登係每一次refresh,吹水台第一頁嘅post係一定會轉曬
當年炸雞都要開勁多account,喺深夜先洗得曬第一頁
前排手痕諗住login,Account都好似冇鳩埋
透過 HKG 分享一則貼文:「轉載」原來連登已經抛離高登咁多
https://forum.hkgolden.com/thread/7829673/page/1
講緊香港本地網絡
我咪講風氣上有類似既地方 所以係競爭對手
重點係睇後生個班網民
連登係少左人上 主要就係meta 開左thread 之後
Meta 冇當連登係競爭對手
但佢發展個陣就搶走一部分流量
最緊要係串嘴
搞到user連兩邊走都唔想
高登個app update已經係一年前
咁你就講埋應該睇咩啦傻鳩
舊登三不五時有啲癲佬inbox屌我老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞