原來連登已經抛離高登咁多

302 回覆
214 Like 24 Dislike
個時走哂後收到佢email, 話解封左account番得黎封你個陣點email比佢都唔撚覆
同discuz 啲垃圾版主制一樣
一頂嘴就ban
你都返媽咪個gap度到啦,你連登同高登分別禁一次F5你咪知結果係點囉
記錯咗女貞子
有冇詳情?
唔通信你9UP?
用連燈咪捉哂去坐
而家連登最大對手唔係舊登
係 ig , fb 同 thread

Ig 啲9片 9圖 9 meme page 取代緊連登創意台啲9post
fb 主打個 group 功能取代緊全香港 forum
Thread 更加唔洗講 用黎9up 仲多女過連登
先唔計出賣資料個堆誘因
引爆業力個下係咪ban晒幾個好用既第三方apps迫人用官方件垃圾
年代太久遠印象我係呢單之後先轉連登
收錢比人落廣告
自己攞嚟 抵能死
長期莫視用家下場
用連燈咪捉哂去坐

高登唔會坐?坐4.5碌添呀
咁應該信你?
好耐無上高登
大波黃凱芹
我人生入面暫時見證到最誇張既一手好牌玩到爛

- yahoo
- atv tvb
- 高登
- 香港

你做乜得罪早洩?
高登收皮真係自己攞黎
當年高登好多人上, 但佢個官方app廢到仆街, 根本上唔到
電腦網頁版係無問題, 但手機上網盛行, 好少人會用電腦上
HKG+(第三方上高登既app) 成為上高登既唯一選擇
然後高登無啦啦走去Ban鳩人地HKG+, 覺得Ban左就有人用佢個垃圾app
問題係, 就算Ban左HKG+, 佢個App都係一樣上唔到
所以最後全部人一齊過檔連登好合理

利申: 上左高登好多年
流出個人資料都未同佢計
屌柒佢
連登都抄左呢個經驗
高登個官方apps 比狗用,唔係咁垃圾都唔會咁多人用第三方app HKG, 佢ban HKG 迫人用官方apps, Lihkg 開壇,高登就變成有取代品,加埋開頭死唔認錯,9 ban 人,令D會員一去不反,之後軟化跪求都冇用,自己收自己皮
抵死 整個垃圾apps出黎
連登轉型做網絡欺凌同埋厭女陣地咪可以殺出新血路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞