原來連登已經抛離高登咁多

302 回覆
214 Like 24 Dislike
Local 論壇點同 worldwide 社交媒體鬥
仲有網站之間嘅分野係demographic 帶來嘅風氣而唔係功能
就算Babycondom 抄足連登手機界面同功能都唔會有連登仔入
我記得好似有用唔到既官方app?
仲廢過網頁版,網頁版就load空氣

啲ching一屌早洩就ban
之後有排咩尻女夜鬼係咪都ban
唔知以為條中女係聖母瑪利亞轉生
有冇人記得性感村姑
Detail 我都唔記得
最記得就係佢個垃圾apps 成日上唔到
連仔撚有出賣會員?
有咩登準備開可以過檔
似係你先唔知邊個係連狗個米飯班主
過幾日跪哂 柒到唔敢睇
hkg+ 係iphone唯一用嚟上高登嘅第三方appandroid同期係有幾個身三方app上高登(lihk果陣都係android上高登嘅其中一個app), 果陣一開始淨係ban hkg+ 迫iphone用家用官方垃圾app/ 網頁版, 結果好似係hkg+班人俾哂d code 連尼住佢哋用嚟喺ios出lihkg先, 之後先再出android版, 但淨係ios用家轉哂已經夠令高登收皮
連狗背後咁大舊中共資金,得閒又幫手將手足啲資料交俾中國共產黨
你高登點鬥
女夜鬼好早期嘅事
嗰陣先出現膠登
連登出自HKG+事件
高登仲有人上?
無List埋hkg+啫 我係想講舊登活躍不停流失嘅問題

一個論壇做得幾撚好都無用 無會員討論 個個cd rom就執得啦
叫林早信set AI 每日開post自己同自己討論啦
班老嘢中意幫admin含撚
呢度日日有癲佬屌連仔都無事
高登討論區會唔會變死場?
其實連登都死死地
高登討論區會唔會變死場?

叫希比去扑咪
好耐冇上高登
果邊係咪不嬲都冇會員發言既正腐皮?
連尼住好似青出於藍勝於藍
屌但而家連登都變咗監躉論壇啦
用連登嗰啲個個都有機會畀人捉去坐監
高登不了
網路版其實都好有問題
要自己揀server, 咩forum1, forum2 大部分都勁慢
唔用helianthus annuus根本網頁版同屎差唔多
自己攞嚟 抵能死
長期莫視用家下場
屌但而家連登都變咗監躉論壇啦
用連登嗰啲個個都有機會畀人捉去坐監

睇你點睇,連登判4-8個月,高登一嘢坐4年半,高登冇o先捉得少,如果亂咁up任何平台都唔會安全

老實講,人太多對參與討論唔係好事
特別係留言嗰啲都唔知咩人嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞