原來連登已經抛離高登咁多

302 回覆
214 Like 24 Dislike
宜家變成08(出世)小隊
破你膠處(笑)
而家都好自信
養啲住啲撚屌admin亂ban人
不過而家唔敢永久ban
玩咗高登十幾年
好多嘢真係心淡
幾個出名嘅Account最後俾佢咗

搞網站最重要係人流
而佢偏偏BAM晒最活躍嘅會員

連登一出時
佢以為只係會變做膠登2.0
點知真係一野畀人Take Over哂
林早x睇唔到app先係大勢,越來越少人坐定定電腦前上論壇
19年果陣
黃絲靠睇連登知邊度有集會
藍絲/黎生靠睇連登知邊度有大三巴早d出門番工
所以咪咁多瀏覽量
係隻app不思進取又唔俾人用api
最緊要係串嘴
搞到user連兩邊走都唔想

我本來都兩邊走,慢慢都廢事上,林祖舜請班倒米柒頭係度R腳指過日晨,bam人標準完全係荒L謬睇個人喜好,收住錢上高登得閒串柒柒玩鳩啲users,一有咩事就用連登做檔箭牌,7年喇,兩個場競爭,自己毫無進步,愈做愈閪,究竟有冇反醒過衰乜,以為永遠比你做獨市生意咁好境?
兒燈都害死左唔少人 咪一樣係寫照
做得柒就抵俾人笑
所以自從被禁言之後,已經冇再上去,費事幫佢地賺流量
去睇外國forum啲料又新又快
佢依家都放棄mode啦
隻app連喺圖片mode連返嗰層都冇 要慢慢由頭碌落去
不過都明佢點解唔上心嘅
之前個web/app 改得user friendly啲都俾班老屎忽屌舊版好用啲
我又唔係你地支港人,位置又唔係支屬香港,
更加一世都唔會去香港哩個支那地獄,驚條撚咩
連狗一定知道我IP係邊,一個支共冇辦法用洗頭艇綁走我既地方
高登依加本業係做獌狗日日去三哥個page度奶
你講高登08小隊?
我唔係未試過,我試過安份守己,日開夜開,load得果一兩個post,我試過,但方丈果班人,方丈果班人呀,佢地識寫app識update咩?佢地只係拎少少錢出黎,拎少少時間,整起個廢app就不停係度賺廣告錢,咁叫公平咩!你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要d乜野!佢地答案好簡單,只係想要一個好普通好普通既app!點解佢地要用成世人既時間去load一個post呀?因為d林早洩係度玩野呀!越小氣就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!
咩賈雨村

係佢啊
唔發癲專心教煮野食咪好囉
可惜老女人只會發癲/未發癲
yahoo 2019 年前我都仲會用黎做首頁,貪可以順手睇下新聞
2019 年後就真係用google 算數
高登app同web都係垃圾
講緊花火鑊仲要開班收錢教人it
根本上至admin,下至會員個意識形態都係反連登
若果有嘢想反,就將佢同連登扯上關係再反
反而唔明班抄登前抄登後嘅友諗乜,林生都話利益問題,呢班真係唔知搞乜,啲用家個個有手有腳,討論區來來去去咪又係咁,有乜邊個搶邊個 (仲要成班跟本唔關事)
高登而家好似得返d kam 撚先上
佢地而家個定位好奇怪,又唔係discuss 果d 藍到紫,但佢地又要反連燈
於是更加似一班公園阿伯,又要唔同意政府,但係又當到自己好勁可以指點世事
透過 HKG 分享一則貼文:連登真是多野睇過高登一萬倍,究竟高登admin知唔知醜
https://forum.hkgolden.com/thread/7829172/page/1

有條友係高登讚連登笑鳩班廢柴admin即被bam三日

然黎成班垃圾又係度打飛機,自吹自擂咩人少但好高質

Admin仆街就梗
但真係求其cap張圖都見到d討論好撚老襤
正字特警
根本上至admin,下至會員個意識形態都係反連登
若果有嘢想反,就將佢同連登扯上關係再反
高登而家好似得返d kam 撚先上
佢地而家個定位好奇怪,又唔係discuss 果d 藍到紫,但佢地又要反連燈
於是更加似一班公園阿伯,又要唔同意政府,但係又當到自己好勁可以指點世事

其實係咪所有嘢由女貞子開始
係隻app不思進取又唔俾人用api
最緊要係串嘴
搞到user連兩邊走都唔想

偷拍狗(偷拍男人),雞蟲,半桶水算命師,日日睇連登反連登,最鐘意貼連登啲野過去圍爐,加埋唔知有冇50人,明明成個垃圾堆填區,幻想自己係清泉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞