原來連登已經抛離高登咁多

302 回覆
214 Like 24 Dislike
以前高登真係好撚多高手 各方面高手都有 不過真係哀莫大於心死
不過連登都唔係好好多
而家呢度淨係睇打手post...
咩係跳出率?
仲留係高登嘅都元祖級

小范,啤酒怪獸,特首曾蔭權,鄧紫棋藝會

啤酒個仔都讀中學

謝霆鋒aka吳中立更做埋ADMIN
班可憐蟲又抄post

透過 HKG 分享一則貼文:「轉載」原來連登已經抛離高登咁多
https://forum.hkgolden.com/thread/7829673/page/1
林早洩把握唔到智能電話轉型呢個機會
一味ban 鳩哂啲第三方高登app
自己官方app又整到勁垃圾

喂大佬 時代會變啦 不思進取咪搞到咁
係女夜鬼
明明以前高登創意台啲post好撚好笑
去咗連登啲好笑post已經冇晒
啲巴打玩下膠又會人話咩尷尬
冇晒創意可言
都唔知係我年紀大咗跟唔上定係點
但高登post疏到
行前少少係成幾粒鐘前post, 人咁少留言都冇咩用,好似遊戲台活俠傳推左4 個post, 個邊得幾十個
第一批走過黎
TVB
你溝亂左女夜鬼同高登貞子

兩個唔同女人
睇完你個post 諗住入高登app 睇下,點知apple 幫我 offload 左
當年好似係隻草尼馬封鳩第三方app
迫人用佢隻垃圾app
又lag又慢 介面又差

跟住連仔話開壇就第一時間走左過黎
有幸經歷過呢段風波 大遷徙
高登直頭係擺明捉人喎
講故台都好大分別
咁多年連登一個爆紅既故都冇
高登未執咪算好
高登app個通知廢撚到,佢無一個地方放 所有通知,只係通知一次,唔小心撳走咗就睇唔返,未見過一個論壇app可以咁廢
印象未有+之前,都有膠登,但好似唔太入流
但iphone4定6改變哂習慣
嗰時可能以為+咪好似膠登咁,好快就回流
點知真係比lihkg取替
改圖接龍幾好笑 講故台 學術台又熱鬧又有野學

就算波台都好 以前巴塞輸撚左就全個高登一齊恥笑
而家淨係識cctoy cctoy
對上一個有3000正評嘅故都只係一年前姐

講下我以前喺大陸做編劇寫爛片嘅經歷
https://lih.kg/3055312
我地係度屌連仔都唔會被Ban, 連仔高質
咁又點呀
咪又係盜版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞