歐倩怡:女人唔好讀太多書,學歷太勁會嚇親男人

357 回覆
26 Like 567 Dislike
劉青雲笑而不語
女人打壓女人
good job
phd都未畢業都唔算讀得多書啦,身邊自認讀得少書都大學畢業,有少少家底嘅讀埋碩士都冇咩難度

學歷太勁的確會嚇親男人,但唔係讀過書就叫學歷勁囉
古巨基點會同黃扯得上關係covid 期間佢仔仲細,佢自己都唔出job, 驚病。一開返關即刻返大陸搵錢啦。
無咀幾年人氣,老婆做PR 梗識玩,即刻借班新人合唱拎人氣。
咁你同佢分手都正常啦 你咁撚廢
根本就係乞男人創造既知識話自己有權「讀」
咩性別平等都戇鳩
都係垃圾
文商科都係垃圾
佢自己講過無做過nasa
又係報紙佬鳩吹出黎
唔明會有乜野可以嚇親
你有無濕鳩學位?
中學水平野10a只係因為有啲科目係講主觀
你叫一個大學生畢業黎考返理科會考
佢七a唔難
難既係中英文作文果啲主觀科目
你有冇老公包養
師兄介唔介意分享吓LinkedIn 俾大家睇吓你有幾把炮?
男人最驚自大嘅蠢女人
其實咁大個人
要唔要call白車都自己決左唔到
仲吹奏自己高學歷
咁同話比人聽自己係低能有咩分別
成日都係咁
歐倩怡明明唔係營養師都9吹到佢係
2個博士學位,一個碩士學位,諾貝爾物理學獎得主,都好難比
要睇咩科

是但一個理物學學士已經智力高過咩律師mba十倍
歐倩怡獲得了兩個本科學位,分別是[11] 市場及管理學學士 (二等榮譽)和 食物及營養學榮譽理學士(一等榮譽)[12]。她還攻讀並完成了社區營養深造證書。2021年,她還追求體育及運動營養學理學碩士兩年課程,她已經完成了半年。
你公開試幾分 貼出黎比大家見識下
關學歷撚事,大把高學歷高職位有美滿家庭待人友善,講到尾性格問題,只不過通常高學歷女性都係林鄭呢種性格自我中心唔認衰
最多咪由會考唔合格考到碩士
講到好似麥明詩10A咁
都幾可憐
成個人生得學歷可以炫耀
仲要唔係咩特別勁
家庭愛情事業就全部衰晒
蝦頭開始訪問個時都用咗成2分鐘去讀佢啲濕鳩學位
佢如果將嗰堆title放晒上去交友app intro一定嚇死人啦
成個女版何君堯咁跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞