歐倩怡:女人唔好讀太多書,學歷太勁會嚇親男人

357 回覆
26 Like 567 Dislike
佢地兩公婆都好眼光, 對方都係值得托付終身嘅人
仲要係娛樂圈呢啲地方, 可以保持專一又尊重對方, 事業有一番成就
好難得
人生最大嘅賭博
咁就外國外賣師?
你慢慢攬住野雞公開試成績打飛機啦公屋仔
因為你淨係得返依樣
因為普通人拎唔到10a拎到10a唔係普通人

唔好話10a,9a都夠你吹成世

有10a你驚鬼無專業資格神科排住隊比你揀黎讀
唔係呀旺做好男人養佢唔使返工佢撚有機會做少奶奶咁得閒讀書充實人生咩
一年有N咁多個博士畢業

但係咁多年又有幾多個10a狀元

新聞都搶着報道,現實係物以罕為貴。

上連登唔洗太認真,講易個啲可能5分都無甚至考都未考過
普通人10A咪係冇家底非公眾人物果啲
默默讀神科打份工 十年後邊個睇10A?
你都識講係要揀個資格讀 讀醫就做醫
已經同10A無關
唔會因為10A忽然去律師樓又會俾你做

年年都10A點解剩係講佢 只係因為佢係公眾人物 有學歷成就比較先拎出黎講
你幾時見佢仲厚住面皮同你提10A
慘得過你書都讀唔成 飛機都冇得打
有冇諗過當年佢正正因為10a選港姐先出名

都係個句啦,物以罕為貴

10a多定律師醫生多?

之前有個狀元走去揸巴士都上晒新聞,同一道理。
之前連登有post話佢讀完呢個係無牌
揸巴士上完新聞然後呢?
gimmick完左影都冇埋

佢選港姐果下咪變左公眾人物 然後我咪講左點解成日提佢10A

咁其他10A去晒邊 已經完全冇人提啦
條片連留言都禁埋 就知咩事
見你呢期有話題先邀請上去 沖下流量
有機會就打哂飛機 真係siu4
。 圈子問題,我自己有幾個碩士,學士學位,同圈子入面既人比 只係普普通通,你話 degree 係劍橋,master 又劍橋個堆就真係勁...其他...只可以講個人都上進囉😂...
原來阿旺頂左呢個閪女人咁多年
臭閪格 唔怪得呀旺要離婚
Fyy 無炫耀過自己學歷高
奶閪
瞓醒未?
啲男人係嚇親,但係唔係因為佢讀得多書
係以為佢係白卡
吓~~~~~~~~~~~~~! 咁郭藹明果D叫咩?
咪岩兒燈仔囉

咁憎女權
到底佢玩開邊隻交友app,想match 佢

相關科目會考拎a有乜難?
連高考都唔撚係
當紅男一都叫野獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞