GUNDAM SEED系列討論區42

976 回覆
6 Like 3 Dislike
票房已經證明呢套野唔需要人生大道理,完美合理劇情大家睇得爽就收貨
uc撚都死得7788
佢地自己內部都可以瘋狂大戰啦
基拉=完美品種ge橙
跟住有隻好食d ge桔走出黎話佢係失敗品
真揸呢架會仲大獲
路人真適合impulse 類衣d 乜都有嘅後繼機,但destiny 又因為條約唔出得所以都幾大鑊
其實佢地都好忙
zz出黎屌劇情不倫不類
v出黎屌富野暴走
g出黎屌打功夫
w出黎屌腐女化
x出黎屌悶
seed出黎屌抄元祖
seed d出黎屌史上最垃圾劇情
00屌彈珠人
age屌妖怪手錶
g復國:屌有呢套嘢咩
鐵血屌高開低走
水星出黎屌校園

屌到眾叛親離就開始拉攏00派
你見其他派系有無出征咁屌其他
全部都係uc撚辣火頭先
你當佢哋唔同嘅進化方向
super coordinator比起coordinator有更強基礎性能
Accord比起coordinator有更多特殊能力
你當玩啲on9電話game
將技能點升死同一招技就super coordinator, 加去唔同嘅技就accord
就黎去曬老人院啦
super coordinator先係咩都加
睇晒所有演出 其實真要高機動同有迴力標斬艦刀就有戰績
唔係 super coordinator意思係 你人手改完d基因 唔會因為母體影響而走樣/弱左
點解基拉揸ms咁勁 d人估當年響博士幫穆叔老豆整複制人時 偷偷地跟佢d基因改
叫佢哋企開d la
00派講互相理解,UC撚就互屌/群屌
UC撚:有冇計通脹
佢既調整係所有數值都係最高
佢只要肯學佢一定識
根本唔太關佢穆老豆事
講個笑話
日本通脹
仲有當時根本唔係調整能力問題
一直只係解決唔到人工子宮呢個問題
完美調整者唔係講緊佢所有野都勁高天份學咩都勁咩
An Ultimate Coordinator is created by removing a developing embryo from its mother’s womb and placing it in an Artificial Womb, where every attribute can be scientifically controlled. The child’s genetic structure is then altered for the maximization of positive traits while eliminating uncertain or negative factors. The child remains in the Artificial Womb until it reaches infancy to ensure the alterations have been maintained.[1]

英文叫Ultimate Coordinator
完美有d誤導 基拉個問題係道德問題 要用人工子宮
犧牲眾多失敗的兄弟姊妹後而成功製造的完美調整者唯一成功的個體,擁有遠遠超過一般調整者的強大素質
信你定信wiki好
關穆叔老豆咩事
人工子宮只係工具去製造超級調整者
人工子宮入面可以一邊懷胎一邊改基因點爆6邊型
destiny 1挑4嗰陣 原來有用手揸新實彈槍射
戲院快到睇唔到
因為空間識別能力喺CE極度稀有 無調整者有咁濟 加上佢感應到穆同古魯謝 先咁估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞