GUNDAM SEED系列討論區42

976 回覆
6 Like 3 Dislike
咪就學習能力冇受母體影響所以咪高

另外六角形戰士呢個形容詞太虛
好似上面咁講好多能力其實有衝突
想樣樣能力一樣整成六角形只會周身刀冇張利
樣樣都做唔到第一
有生之年見到另一個angle
以前就聽過係group返唔同scene改下
如果改得仲差咗點解仲要睇
唔覺上面嗰個手長手短衝突好有邏輯六角形戰士唔代表要全部嘢都做到世界第一
純粹係同普通人相比之下以自身嘅身體構造同質素更加快上手同埋發揮到極限
以車為例,泥雪地拉力賽車同場地賽車完全唔同,但係如果調整到砌到架阿斯拉達(SCO)出嚟,咁的確係六邊形上天下海贏晒而家嗰啲(普通CO/NA)喎

睇緊seed d總集編 基本上zaft要同全地球軍力揪 聯邦根本等於藍色宇宙 比人滲透哂 除咗打都無野可以做
打完一個又一個
木叔開頭好似已經有講 到sf前已經有幾條大佬
仲慘過seed時期大天使號 起碼間中有個據點可以補給/有其他艦護下航同開路
seed d智慧女神係開荒牛嚟
赤道 東亞 南美仲有一堆小國都唔跟大西洋同歐亞個套
不過想中立既議長都有打9佢地
sd logos收左皮之後藍宇宙已經廢左9成
點解半隻自由半隻sf
可惜都係唔想重溫SD
卡卡既笑都好憔悴
蘭受傷
出虛擬版仲好啦
搭車比錢可以望下仲開心
而家再睇返都好似冇講個雙人座係幾時彈出黎

雖然我知一開波就有,但睇返sf同kira戰鬥畫面都仲係單人位
唔係副座?
冇人坐咪收埋
議長行得太前
尼古絲 可能係當初坐完突擊覺得太迫 始終會阻住基拉戰鬥
所以心底話就係咁
先需要送去upgrade 結果比人偷左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞