GUNDAM SEED系列討論區42

976 回覆
6 Like 3 Dislike
雖然脈衝個新劍裝個頭都變埋紅甲
但身上面某d位改左做黑甲
Why not?
咪就係基拉技術上「完美」
佢自己就技術上「失敗」(短命)
仲要某程度上係因為有基拉先有自己(博士為咗funding)

從來冇話過古魯謝能力弱過基拉(除咗壽命)
至少空間感知能力直頭講到明古高過基
召喚叔叔巴
同埋都冇講過母體對能力有幾大影響
印象中電視剩係講過本身調整做藍眼睛結果生出嚟唔係

假設博士本身想整個最強足球調整者
基拉就跟足100%變成美斯
經啊媽生嘅調整者可能得返計劃嘅70%
變咗尼馬
啲對白的語氣同原本動畫有唔同
買了
已經買定發光IC卡套畀佢
https://x.com/hobbywatch_jp/status/1805798604323569775?t=pCQhY7QwZQgqohR1i8SGTw&s=19

之前又傳係用返橫濱嗰隻,而家變咗固定pose
應該間間都得
預訂來
都未問過你
點睇真弟弟今次SF嘅轉變
依到咪有
仲有啲變色杯, 鎖匙包之類嘅嘢
https://www.ani-mall.asia/products/gundam-seed-freedom-special-edition-octopus
有冇人成功喺七仔預訂到
之前預訂都係搵個俾錢bar code
留電話
俾完錢keep單
收通知拎單攞
應該無咩特別
上網㩒 反正重有大把
係wow夠300免費送貨
其實照常理 如果唔同人既基因真係可以冇limit咁調整到最後出黎係一樣
咁根本唔需要限定邊對夫婦既基因,亦唔洗特登要複製穆個老豆
求其搵兩個乞衣交配之後調整都可以調到基拉

所以我傾向super coordinator只係講係100%跟足個plan
而唔係阿貓阿狗個仔都做到基拉 or 更強
決鬥打爆兩部小強變咗同暴風一人一部
STARGAZER啲AI技術其實去咗邊?
「超級新人類」基本素質極高,特別是學習與適應能力大大超越了人類

就算本身目的唔係六角形戰士 但最後結果就係會出左個六角形戰士與其逐個逐個能力幫佢調高 不如直接調高佢既學習能力 效率仲高
打左咁多集無啦啦企定定俾人射爆 改完更加唔合理
呢度改得勁差
本身決鬥用暴風炮呢幕真係名場面嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞