[4:0 定4:1 翻Boston] 2023-24 NBA季後賽討論區 (68)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
聯盟吹咗咁多個後生仔出嚟點都要俾一個嘅
定係佢份糧咁高, 其實唔包係finals要協防頂bigman同分波
而佢呢幾場做既都係extra work
你誤會咗 譚仔絕對係值得入一陣 我意思係佢有呢啲awards證明但Finals打得強差人意 防守 籃板 助攻唔足以抵消佢得分差嘅事實
結果論既話可以唔洗討論落去
神奇小子要出招了
要倒瀉水了
又諗起牛迷嗰時笑鳩ant
講真 curry 15 mvp添
但choke左就choke左
又係靠班fans係到洗地 賴sponsor
你係勁唔使出黎洗地
譚狗都係
啲數據大落後
下場拎4~50分加6成命中先有機會追返上黎
啡譚準備過當值果時成樽gatorade倒出去
講media 頭兩場啡又不停快攻入樽又補防blk上曬highlight ,如果打唔到第5場譚都好難追
1st team唔計常規賽
都係嗰句Embild唔傷1st team 咪無JT事囉
未見過球隊大佬、第一得分點,頭兩場得3成幾命中外加Clutch Time派膠
都仲可以J佢全能型打得好好
屌=球盲
下場譚30+ 然後啡拎少過15分夠反cup
到時話之你咩高階數據幾勁都係收皮
數據靚wor
如果下場大炒數據靚仔少少都可能係佢即使冇4-50分
換過個shooting coach好啲
有乜理由3pt跌咁多
肯定係JB㗎啦
clutch time咁outstanding
佢頂底用既力量消耗多左
射波就自然會廢d
一直以黎大部分情況 外線球員去頂底個結果
都係會影響到外圍投射命中率大跌
跟住依家又用" TEAMWORK" 黎包裝
到底依家佢係塞入面大佬定工兵
定係要睇果場贏定輸黎決定
而家睇
FMVP 係啡食硬wor
譚想搶,起碼要拖到game 5-6 刷番靚條數先有價講
啡係搶眼,今場譚仔本身大好機會. 點知下半場跌walt
啡相反,下半場發力
我覺得譚尾段嗰球入到而啡無補到籃嘅話已經爭好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞