[4:0 定4:1 翻Boston] 2023-24 NBA季後賽討論區 (68)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
所以佢有啲名場面, miller time, 9秒8分. 起埋啲勁朵 Knick Killer.
你當佢勁啲既as 就得. 又未上到superstar. 其實帶隊勁過假期.
咁啱對面隊個曼巴精神病康復者就係差唔多
miller同士官長比呢
因為要搵食

廢鳩都幾勁,試過2次
一直都係
KD 唔當啦, 僱傭兵過客黎
榮算係
POOLE就算鳩數
兩次都為續約
2冠2fmvp 都過客... kd 你唔當佢過客我又唔覺佢有幾想走. 係勇輕鬆刷冠.
poole 親生仔又啱kerr 嗰套. champ 都有出力又算鳩數.
Final腳傷都死頂幫你打到斷腳
屌走人就話人過客
Poole就真係想爭權 想坐淫klay位
呢度一講歷史地位既時候咪又係講KD痴冠先
講過客算比面啦
同埋KD 都唔算爭權
係GREEN 搞事姐

有實力先講得上爭權啦
POOLE係巫師打到舊屎咁, 本身我都覺得佢走都會出人頭地
唔覺得有咩大分別
只係板凳而家坐既係mb而唔係可愛
兩件都係玻璃 最多maxey會好過登

重點係mb同女人都唔係穩陣靠得住既人
士官長有一次黑8 已經留名青史
唔係只會畀人記得係 菜鹿冠軍 2個冠軍嘅踏腳石
廢鳩咪就係覺得無佢本身都champ 到, KD 都有要求過想打多啲iso.
爭位唔止現實實力啦,你show 到potential 都得, 今年古明加咪揾agent 出過聲.
佢講波算係goat
冇KD 17 18勇好大機會冇冠
19斷腳都幫你打,
事後當人僱傭兵真係嘔撚心
廢鳩兩次攪事都係續約年 而趕走既都係要續約既競爭隊友
咁討論歷史地位既時候永遠都係被標籤痴冠
呢度就係咁撚嘔心架啦
西強東弱
西強東弱係睇整體. 同上年一樣賽季勝率東強西弱. 唔會因為塊4-1 熱水推返到.
討論歷史地位kd 咪又係普通2冠2fmvp. 係無特別加咩含金量呢啲落去. 有人講佢痴冠又點, 大把反廢老講到廢老top 10都無. 佢咪又係坐穩top 2.
講東西強弱係睇overall而唔係睇一隊
2012 2013 2016係東岸拎冠,但明顯西岸平均強過東岸
喂大佬,你弱智都唔好同人講啦
我就返呢度D 風氣講姐
呢度幾時有認真討論

KD 由入勇第1日都係比人叫cup cake
到而家自己組隊都係未拎到冠
唔係過客係咩
十年廿年後邊個理你係咪組隊冠?
fmvp就實打實
如果KD係要比人discredit
Curry就唔會要拎到2022FMVP先超得返KD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞