極客灣Geekerwan 屌打全香港tech YouTuber,有冇人反對

223 回覆
373 Like 86 Dislike
testv係唔錯
佢行既路線係試產品同帶d風趣
係不停換場境,外出或者室內去試
香港果班是但出條馬路當去左
上面試部冷氣洗衣機甚至成部車都可以同你拆散嚟研究,香港邊有人有咁嘅資源去做?有都唔做YouTuber啦
你想講鍾文澤?
咪玩啦,喺香港搞廣東話tech channel邊有人睇㗎。

條片長少少深入少少,9成人嘅香港人睇得完1/4都偷笑啦。

現實就係tech channel喺香港根本小眾嘢(照稿讀報科技新聞嗰啲已經唔深入)。小眾自然少支持(廠贊助、觀眾課金),而香港有睇開嗰班小眾tech友仲要轉頭踩返本地channel搵鬼做咩。本身已經小眾+難做,你唔踩已經當幫忙。

香港人都係睇返啲北上吃喝玩樂鳩片喇
唔只香港,中文界第一
有咩 audience 就有咩 yter
喺香港,絕大多數 channel 都係搵啲女拋頭露面,就紅咗
二斤佢本身應該都係識電腦嘅
香港都有女拍電腦嘢,不過紅唔起
屌你假波人造人就收撚埋啦
佢哋唔講廣東話已經係死罪啦
廣東話市場太細,Ray Ma難得會做埋英文版又有錢有資源可惜又係讀稿員仲要悶到仆街
睇apple 聰

深入就無乜,當開住聲聽吓廣東話台,反正大部份影片主要都係廣告, 最後都係市場太細問題, 想講少少差既問題都怕得罪廣告客, 香港tech 死症 Sherry
diu 無神神多左 sherry
個條中輻射臭雞俾人串過好多次鳩噏亂拍嘢啦
邦尼幫你都好過香港一大截
你唔好理係假波,總之鬼佬就係buy佢,佢youtube既訂閱人數係極客灣既2倍
你講二斤?
起碼佢有兩斤波先啦
香港嗰啲又唔係靚又無嘢睇又無料
一舊水開核打lol真係大開眼介
換把on9聲扮下小丑覺得自己好搞笑串下Apple都叫高質唔怪得香港 YouTuber咁撚癈
咩玩啦
純粹嘲笑發佈會你上連登都一千幾百個comment 仲地獄

認真講tech 香港真係無乜
堅高汁
香港最好好肯定係Anson Cheung, Edwin H嘅話娛樂性好豐富,食住飯開嚟聽都係個好選擇

國內如果係果粉攞嚟打飛機片最應該係大耳朵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞