極客灣Geekerwan 屌打全香港tech YouTuber,有冇人反對

223 回覆
373 Like 86 Dislike
香港karan pinky個啲又廢又醜樣
去人地發佈會真係丟哂香港嘅架
睇view 數就知
娛樂性輸哂比數據channel

你慳d啦
老老實實,喺大陸好多科技產品既測評
都好過香港 香港嚟嚟去去都係鳩噏最簡單嘅嘢
但係人哋做嘅有晒詳細數據 同埋測試
有陣時我都諗緊點解香港嗰班可以繼續生存唔到
同suma interview個段好勁
你兩位有𠹌病
人哋都係問一句你自己就ff晒成個心路歷程出嚟又自大又自卑又咩英文口音
利申it毒撚一名 睇開極客灣
微機分WekiHome 都幾好
不過佢好多狗屎垃圾都拆解,要自己filter
https://youtu.be/kTQOkgUxKuU?si=ABnyHZwacUwQSsbm
幼稚園生 vs 大學生
佢抑鬱嘅咩
女評測都係諗起佢
師兄有幾勁?
https://m.youtube.com/watch?v=AeH72wX6g6Q&pp=ygUQ5bCP5a-n5a2QIOi6q-adkA%3D%3D
躁鬱wor
脾氣一定好差
成日少少野就爆發
香港tech youtuber
善用ai打稿既讀稿機
港人好多英文精英流散各地
香港tech youtuber 有邊個有related 學歷?

求指教
王自如都唔係話齋讀鱔稿 奠定咗電話評測個基調 佢呢類評測嘅點一黎就已經比原本文字媒體淨係報下尺寸電量顏色相機豐富好多 仲越玩越全面 好似小白個spec系統咁
到依家咩結構配重、操作邏輯、系統動畫、色彩管理都product manager咁同你分析 今時今日手機咁成熟都多得啲評測去教人關注啲細節位
低學歷廢柴睇返中文Channel啦
人地連華為都敢彈,留港kol懂唱好
阿媽係女人
香港個d咪行腦場話腦場死啦
真 Edwin仔又黃 點都屌打班大陸仔啦
高學歷應該睇邊個
想學野
lm
娛樂性呢啲睇點樣present 姐
但你連data都冇淨係鳩下鳩下讀稿咁我不如自己睇返spec算啦
睇開epc嗰啲俾Admin趕走晒啦....

不過都係唔再睇先知原來世界好大.........
香港文化本身都不求甚解 點會出到呢啲尋根究底既真正知識型channel
香港文化不嬲求快求用得就夠 從來唔求知
代表性名言「high tech hi野,low tech 撈野」
你試下叫你條女睇極客灣

應該一分鐘就熄咗條片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞