BBC質問以軍:「你們為什麼不在營救人質前通知哈馬斯?」 另外証實半島電視台記者參與關押人質

222 回覆
176 Like 16 Dislike
你又知人地無行動?
講緊非官方民間果種

連半島記者都偷偷地收埋人質已經係民間幫助啦
人哋應該係以色列以外,第2個最想哈馬斯死絕嘅人。

所以我上面咪講(贏咗以色列,佢地圍內再打生打死係後話)
收嗲啦你件傻西吱吱toy
阿生,你知唔知西岸喺邊 同半島條友喺邊?

人哋一早片緊哈馬斯時,以色列都仲未出手。果時係以色列睇住佢2個互片,跟住玩制衡封邊境分開2個。

法塔赫俾以色列打咗2巴之後即刻求大佬俾條生路, 哈馬斯係一邊繼續抽以色列、一邊插法塔赫係叛徒。 以色列唔係玩錯制衡嘅話,今日應該都仲睇緊戲唔使落場。

美軍2戰官方動員打緊納粹,但國內都係有非官方民間組織幫緊納粹喎。
所以 = 美國其實係幫納粹??
早幾日先見到一個新論述
美軍和以軍比錢巴勒斯坦人做出黎陷害加沙人
BBC早已被共產黨收買咗

親中仇美 同 愛翡仇鏡 既同步率意料中地高
cls原本個cm只係想話以巴衝突嘅原因係因為兩班人都諗住互相十倍奉還 只係一個中性嘅statement 你係覺得邊個字講錯咗?
咁都要屌人白痴 清係咪有bipolar
兩邊都有殺到人 咁以色列以往殺過巴勒斯坦人係咪又justify到佢哋音樂節屠殺先 都係十倍奉還嚟㗎
喺原樓主/大量連登仔眼中仲好正確添 有仇報仇喎

連登仔喺到做塘邊鶴 代入自己做強勢嗰邊咪支持滅族
但係出世喺邊個陣型點樣有得揀?
到你企強勢嘅對立面嗰邊嘅時候又係咪有仇報仇?你呢啲白痴叫你講方案直頭冇可能啦
黎巴嫩本身唔係伊斯蘭國家
就係收得太多巴人 內戰 先搞到而家成pat嘢
哎呀你老豆啲肉便器呢習近平臭閪蚑那賤蛆

俾哈馬斯捉走嘅以中混血女仔終於被救咗出嚟
https://lih.kg/3714736

呢樣真,有睇中東歷史就知巴勒斯坦人無個好人,全部仆街嚟去到邊衰到邊
講歷史?佢哋知唔知當年黎巴嫩點解滅國?

「有道理也變成沒道理」
Push
逃龍榮譽猶太人:支持清洗
其實諗都諗到
你話係咪為勢所逼就另計
但住得係加沙
只有恐怖分子同準恐怖分子
救人質都要同綁匪攞不反對通知書
唔去殺德國人?
用哥布林形容哈馬斯係非常貼切
哈馬斯=加沙人?
虐咩殺呀
解決一個再下一個啦
多到無時間慢慢虐呀
永遠都清唔走垃圾
德國戰後科左好多水比猶太人好多年,咁咪當打和囉,人都死左好過咩都冇
你依個問題係問緊以色列定係其他國家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞