[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (272)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
用咩prompt整
泰一打東南亞u22都ok 湯慢到癲跟唔到
但叫泰一去打湯喺英國打開嗰啲波又可能差過湯
係 仲有個阿哥叫大有
乜佢有主動申請咩

做乜講到似層層咁
上個月咪同明報講左已經開展申領程序
理文所謂買本地一線

最後係咪收留返晒米高 pinto 慈英 所有未有班落嘅仔仔?

在賽前記者會上,土庫曼傳媒亦十分關注港隊前主帥安達臣離任,並問暫代主帥盧斯爾是否熟悉港隊球員,或傑志等香港球會。盧斯爾耐心解釋,指自己在香港足總已工作兩年,並一直跟隨安達臣擔任助教,「我會繼承他的理念,踢法沒有太大變化,球員都準備好。」

當地記者又問到,盧斯爾如何看待自己有望取得執掌代表隊生涯的首場勝仗,他毫不猶豫地表示:「每個教練都有自己的想法及對策,但我們都想贏。」他強調快速反擊是土庫曼球員的優勢,認為港隊要多加提防。

目前港隊全員皆可候命,盧斯爾指兩位上仗射破伊朗的小將杜俊暉、馬希偉,今場有一定機會獲派正選,並再次讚揚兩人表現。值得一提,港隊今晚除了要適應當地晚間仍超過30度的高溫,也要面對人造草場的難題,中堅艾里奧稱,球隊已有心理準備去迎接各種困難,全力爭勝。

世界盃外圍賽︱港足作客土庫曼 場地天氣遇難題 力爭小組首勝
https://www.hk01.com/article/1027406/
冇VAR真係慘
呀球證仲要吹得勁快
信Wolf蛇
有無法律專家

佢一般呢啲case 會唔會成功申請到
班奇= 慢版伊巴謙
山崎直之= 廢版中村祐人
澳洲Cameron Fong 踢到中堅又後生,唔知足踵有冇傾過
慢版伊巴謙
咁仲有咩過人之處
如果佢出世嗰陣,媽媽仲係香港永久性居民,理論上應該可以申請到
咁好似容易過住七年嗰啲case
但係佢阿媽係駐港英軍後代係咪機會細啲
問題係極大機會佢阿媽從來都唔係永久性居民
U23馬唔識寫皓,身高約182,新李毅凱
班奇如果喺17或18入到就唔同,而家台甲化好多。
係劉先生呢啲特別啲,好多其實都知台灣咩位置,出面乜世界。
免費比人變左另類水魚
日日打J

Onl79

連NCAA 小朋友入台灣隊超打,平時就開個Transformarkt 係到打J 或台灣有好多外流球員
其實都未必有一班咁多,打伊拉克都係一般般,但最少喺東南亞可以升到去接近頂級位,繼續有人入的話,能力可能真係再上去另一個階段,啱啱又有個荷甲兵啱啱拎咗護照。

發展落去,印尼正選可以全部鬼佬樣,而家本地個班都開始有聲音,如果今次印尼菲律賓都搞唔掂,又出局,班本土肯定瘋狂狙擊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞