[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (272)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
(長文) 38歲女仔嘅心酸:「阿媽勸我嫁43歲中佬,我真係咁cheap?」
https://lih.kg/3715751

諗起港超某女性球證
原來有張咁清楚
張子岱表示:
club soccer就算啦,興趣班嚟,唔會有機會walk on入校隊呢啲踢完四年大學都係轉行,冇人踢到職業

班奇比到盡咪伊巴謙
山崎直之連神田水平都無
搞笑咩
米高一定差過安尼亞同巴科爾兩班,有身型但技術一般,同馬卡雷拿差唔多
Keller德丙水平當佢同加維蘭差唔多
Harrison大概英甲至英冠水平,冇踢過成人級
天樂當同保利臣差唔多,荷甲荷乙之間
慈英應該英乙至national league之間
Pinto/Timmy就東方大埔水平左右
就咁睇同東方大埔啲鬼唔會爭好遠,但咁嘅後防都幾難搞,俾烏豬數十球嘅實力,應該幾難搞
同烏豬一隊打應該輸5-0起跳
經驗都輸死
尤其是米高果d閪到爆炸嘅身體語言
英甲唔同啦,嗰陣車仔都要借人黎港甲
全盛時期既西恊晉一
原來佢都只係廿頭
中堅黎緊u隊有無新秀? 無既話真係睇運氣 睇下會唔會又有個歐洲兵彈出黎
https://www.instagram.com/p/C7lzjjnNuH4/

唔知有冇人share 過

到底賓仔仲係唔係正印
喺葡萄牙踢緊 上年暑假入曼聯波嗰個蔡朗希 起碼夠高先
所以睇台灣球迷言論真係好笑
完全脫離國際/亞洲足球實況
佢哋仲係覺得東南亞=落後,東南亞足球=垃圾
中東球隊簡直係未知領域
除左韓國日本之外其餘都係差唔多
記得之前有個湯翹哲廢到癲
台狗不嬲智商低 國際觀念好小
拎港隊同印尼仔歐洲十一人同埋而家隊馬拉打
我都唔敢講贏 和到都偷笑
佢廢d定泰一廢d
港隊對呢隊馬拉我都覺得會輸
佢哋行進速度超快 打你身後波都難踢
永遠都咁捻就一直都唔會有進步
就算係收翻幾十萬 都起碼可以話比人知唔係個個香港球員都會免費比你
https://www.transfermarkt.com/aurelien-almeras/profil/spieler/931718
仲有呢個唔知有無料
唔知會唔會踢職業
唔知護照得唔得(類近天樂case)
呢個係咪叫有米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞