長江2期同恒基美利道棟野諗住點散貨?

158 回覆
96 Like 9 Dislike
//發展局又指,是次招標共接獲6份標書,其中,4份標書未達到價格和非價格「雙信封」須同樣合格的基本要求。換而言之,有兩份標書(包括中標者在內 )在價格建議和非價格建議兩方面均符合要求,而中標者最終總分較高而勝出。政府會根據早前公布的安排,在完成交易程序後,公布另一份符合要求的標書的資料,包括總評分、出價及設計方案概要。//

6份tender 4份未達基本要求
根本無咩大孖沙想要
好早前開始起落,之前無咁差
誠哥做嘢駛你教?!
IFC係咪恆基有份
又擔心有錢佬蝕錢
見你咁熟內情 想知誠哥同四叔得閒有冇約下打哥虎?都係姓李 同年代大富豪 應該好frd?
恒基唔係有50%?
黃絲真係最鍾意成日搞呢d爛gap
企出黎幫香港人就變撚左肥佬黎啦
4叔私人口袋借錢比恒地
賣俾國安
四叔盤生意同誠哥比應該差幾皮
四叔除咗恆基地產,就係煤氣,其他都係啲細嘢
果棟就真係遮撚住晒啦屌佢老母,到時同IFC兩棟插係度裝香咁款
中環中心賣錯價 超人睇錯市 長實光輝不再
李嘉誠本身都仆街嚟,所以佢啲仔都唔會係好人,由其細仔搞CCViutv簽埋幾多垃圾做所謂臭港頂流柒出國際
咁依家條橋係咪唔會駁埋一齊?
半山有個嘉兆臺係佢地一齊搞

但反左面三十年 ,因為當年尖沙咀美麗華老細死左
誠哥想出高價買左間酒店,但就係重建起商廈

而美麗華本身同四叔係世交,四叔出價記得好似冇咁高但就承諾唔會拆酒店,最後比四叔買左

咁兩個人之後就冇fd做
其實18年起就明顯變差
甲級寫字樓空置率依幾個字
你有留意嘅其實已經講左好幾年
不過當年仲會幻想只係週期性
再之後又可以幻想疫情後會變好
佢地好難先會由心去接受個世界真係變左
係甲廈返工呢個字開始有d娘
你睇下連世界首富都可以係台灣佬就知世界變晒
2024年呀
香港仲靠炒樓
就知死硬
蝕? 你真係覺得2000億身家縮水到1000億,佢地好撚慘?
想要海景 應該起高d 起棟ifc3出黎嘛
老老實實,
有邊個係2017會預見到2019?
其實有冇得即刻改建做住宅,
不過改建都死,地價5萬蚊呎,點回本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞