而家有人著到咁樣上飛機

749 回覆
1220 Like 46 Dislike

宜家有話犯規咩
有錢佬咁有錢都要做手腳逃稅啦
係咪又係死窮撚呀,係咪有人逼佢搵咁多錢呀
可能成班國泰城返工呢
邊條例寫住衫袋褲袋唔俾袋野?本身係唔合法既話就唔使改例啦
正宗賤物鬥窮人
不過佢幫快運免費搞籌旗節目啦
咁撚慘

唔知講出來自己笑唔笑
Dc狗
其實係都唔差
你諗下一個肥西80kg拎7kg嘢上機
你40kg拎兩個20kg先等於一個佢

唔知邊個賤啲呢
獨市你都好意思比
樓上會幫uo 諗
Uo 好慘嫁 你40kg 拎20kg野 uo皮費好重
唔好損害其他人行益 比多少少錢運費既
少少錢都比唔到唔好學人去旅行
公共交通工具點獨市?
反駁隊呢
扮乜鳩,回程邊個唔係塞爆背囊塞爆行李架
窮撚搭飛機都柒過人
自己睇留言

香港快運個手提行李量度架有問題?
https://lih.kg/3702836
真係有創意,
UO有咩反擊? 又會諗咩新嘢
呢d真係社會垃圾黎
其實運人真係平運
kg計閒閒地50-100kg 仲要包多7kg
如果計立方米空間都係
你唔撚以為坐客機,果班flight賺錢係靠乘客啊
間公司你有股份?佢利益關個客鳩事?
去年旗下香港快運扭虧為盈,錄得盈利4.33億元 收入急升7倍至56億元

星宇開業3年已虧損111.6億!民航局要求增資
https://tw.sports.yahoo.com/news/%E6%98%9F%E5%AE%87%E9%96%8B%E6%A5%AD3%E5%B9%B4%E5%B7%B2%E8%99%A7%E6%90%8D111-6%E5%84%84-%E6%B0%91%E8%88%AA%E5%B1%80%E8%A6%81%E6%B1%82%E5%A2%9E%E8%B3%87-065849066.html

你幾時會幫星宇免費洗廁所
去年旗下香港快運扭虧為盈,錄得盈利4.33億元 收入急升7倍至56億元

星宇開業3年已虧損111.6億!民航局要求增資
https://tw.sports.yahoo.com/news/%E6%98%9F%E5%AE%87%E9%96%8B%E6%A5%AD3%E5%B9%B4%E5%B7%B2%E8%99%A7%E6%90%8D111-6%E5%84%84-%E6%B0%91%E8%88%AA%E5%B1%80%E8%A6%81%E6%B1%82%E5%A2%9E%E8%B3%87-065849066.html

懷疑佢會幫星宇免費洗廁所
收check in 費
收氧氣費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞