而家有人著到咁樣上飛機

749 回覆
1220 Like 46 Dislike
我都見到
遲D廉航可能開新政策
一係就要除低隨身物品量度重量
一係就成個人要上磅
200磅肥閪要附加費
唔覺有咩問題
UO玩條款,咁客人咪玩條款
佢咁又又冇阻到人
好過平時霸人行李架先
係呀,但係又要屌又要坐UO班窮閪會話你喺UO打手
班窮閪賤物覺得屌佢哋班閪客,唔屌間公司嘅就係打手
但係明明自己死都要坐先係真UO打手
點呀窮閪
係咪要貼機票先屌得你呀廢柴?
岩岩泰國返黎
只買左7kg hand carry
完全無check過
我兩個細gip都超重
咩背囊要放腳前,都係on9上到機唔會理你,照擺上櫃

不過以後唔會搭佢,d位比狗坐,新機都係咁話
佢唔怕肉酸係冇問題架
咁依家係笑啲窮閪,冇錢又要學人坐飛機,坐埋UO呢啲垃圾公司,一路坐一路屌,重要偷雞肉撚酸喳嘛
遲啲UO要磅重上機,班UO窮閪咪又喺出嚟屌佢偷雞累街坊

點撚樣呀?自己個post又見唔見到?今晚食乜呀?笑人窮閪食兩餸飯你又貼咗你食乜未呀?
咩叫冇錢又學人坐飛機先
佢俾足行李同機票錢
又冇犯規冇影響到人
係肉酸既但真係冇問題
更加冇可能玩磅重
UO本身有權改條款,咁客人咪adapt囉
冇錢又要去旅行所以要坐UO,又要坐又要屌UO閪,加價又話割佢哋韮菜,唔俾hand carry又話自己權益受損,但係又死都要坐UO唔坐CX,重要笑人坐CX俾智商稅嗰班,咪係冇錢窮閪又要學人坐飛機囉

不過都係嗰句,垃圾Airline襯返呢班窮閪生番,一定要繼續屌住坐,等班公屋窮閪集中喺UO困獸鬥
咁咪岩囉
你又唔係窮閪
又唔係公屋撚
佢地又冇錢搭cx
成件事對你係完全冇影響
你嬲乜?
笑尻班地底泥大種乞衣同嬲你識唔識分?
我反而好奇我笑班窮閪你嬲乜?除非你都係坐UO咁撚肉酸咁上機嘅姐
你識問嬲乜就最好啦
我見你開呢啲post咁正常,完美批判啲垃圾,你竟然入嚟撐啲咁嘅臭酸窮閪

嚴選十大最扣分男仔衣著
https://lih.kg/3328828
我就係到留名

睇A字頭個癲狗幾時收聲
原來紅日呢到真係有打手
呢條傻閪輸到Block尻我又要喺度搶口
重未肯講UO點割佢韮菜點打劫佢點損害佢權益
又唔肯講點解死都要坐UO,有冇人迫佢坐
屌緊UO同佢啲窮閪客佢都夠膽死屈打手
叫人貼機票先可以屌坐UO啲窮閪,又唔貼吓自己食乜先屌人食兩餸飯

好撚肉酸呀
架機爆唔爆
問咁撚多嘢又唔認自己搭UO,又唔講自己搭乜,走嚟叫我貼機票
公屋窮閪爆唔爆開你撚事咩

貼機票先笑得你班UO乞衣?貼吓你幾靚仔先笑人有體味啦
大佬你九唔搭八喎
叫人點答呀
而且今日興高采烈
我明明受過正常教育既人
見上面答你都見唔少👆🏻
一定唔想同啲低下階層嘈啦
唔係Block咗咩傻閪
又兜圈想磨落去呀?肯講UO點割係韮菜未呀?
你今晚又食乜笑尻人食兩餸飯呀?貼啦!叫我貼機票
貼吓你幾靚仔笑你體臭
你唔係話要貼先笑得你班窮閪嘅咩?貼啦

原來條傻閪唔夠講扮Block架喳
又忍唔住又覆
唔怪得又要屌UO,但係又死都要坐
原來你條窮閪日日同屋企人嘈,又要賴死瞓你老母間公屋半邊床位
慣性屌住受正賤種
你條咁嘅賤種同老豆老母嘈交,肯定俾人叫你唔鍾意就搬出去,又要賴死又嫌三嫌四
連坐飛機你條窮閪都係咁賤,又話割你韮菜,打劫你又死都要坐賤種UO
唔夠講又屈打手UO係你啲賤種先坐,屈我係打手啦傻閪
舊時高等華人嘅風範

呢樣嘢係睇階層,你講嗰啲「高等華人」係以前有學識嗰堆

而市井嗰班係從來都冇咩風範
貪小便宜、爭先恐後、執輸行頭呢啲就係佢哋嘅motto
亦即係你口中嘅「而家啲香港人」
香港真係好多大種乞衣
靜候A字頭貼機票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞