而家有人著到咁樣上飛機

749 回覆
1220 Like 46 Dislike
下個月管理費加到五萬一個月你都記住乖乖去比呀
批左架
係$50咋
你講得岩 香港人出左名賤種乞兒黎
坐得廉航嘅咪一樣係窮撚
唔好同我講你大把錢但走去搭U O
一機都係酸餿味
參考返,scoot最cheap果隻fare都包10kg hand carry
咁一係俾一係搬嘅姐
請教吓你班公屋乞衣窮撚會點應對?
同埋你都未答UO有冇迫你坐呀?
打手淨係識標籤人窮撚
我有錢唔代表要比你間閪野割韮菜架
隨身物品既定義係放得入前面櫈底 有size限制
姐係冇份用上面個格
岩岩飛完
你係咪平時返中國玩畀人鬧然後駁嘴話人飲東江水啲人嚟
咁不如游水去啦 慳得仲多錢
講緊個問題係去旅行開開心心 使開心錢
到頭來搞到自己要幫襯間賤公司 又搞到自己咁醜怪
畀多少少錢舒舒服服坐飛機唔好咩
撐到冇得撐九唔撚搭八講到幾千里遠
咁撚肉酸都冇,已經講到UO割你班窮撚狗菜
上連登哭訴UO迫害公屋乞衣
咁又咁講 例如去日本某啲地方為方便真係直航UO最好
但係為咗唔畀多一百幾十而搞到自己咁樣就一定係窮撚
公屋寒酸窮撚:UO = 共產黨!迫害香港市民
依件事如果係鬼佬做
唔好意思,我真係未坐過UO
明眼人一睇UO啲Policy咁鳩
坐埋一齊又要加錢,手提行李又要加錢
咁咪兩邊一齊玩串
UO做生意都係明買明賣姐
有人迫UO接呢個客?
中學強迫去一次交流之後就無去過中國
你會用「返」嚟去形容去中國嚟樣嘢
明眼人都知你係咩人
窮撚話UO拎枝槍迫佢哋坐,割佢哋韮菜
你咪不斷拖其他人落水令到自己覺得冇問題
普通尺寸背包都可以放櫈底
行山幾十L牛龜禁大果D就話唔比姐
如果背包得就唔洗果件ON9衫
再細D唔會拎個環保袋都唔得掛
炒高層都要高層做決策

呢個問題等於問高層能否創造出沒有高層而運作如常嘅公司
你去叫李+x比十萬你囉,對佢黎講又唔係貴佢實肯比你既
有錢老奉要比你勒索架嘛
可能佢係on9衫仲要有加除身物件囉
可能影下個刻冇拎住啫
依家係個客見UO啲rules咁鳩都走去坐,然後成個乞衣咁去偷雞,UO接唔接呢個客係佢哋嘅事,依家大家係笑呢啲寒酸窮撚去旅行去到咁撚乞衣,咁鬼肉酸姐
啲人嘅邏輯亂咁嚟,笑條寒酸窮撚等於撐UO
最on9係得日本會check
揀plan如果唔係揀最貴果個/第二個option再加20kg, 你會發現個背囊過到去返唔到黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞