而家有人著到咁樣上飛機

749 回覆
1220 Like 46 Dislike
你意思係鍾意比人頂前面?
咁不如淨係去禁區旅行啦橫掂出面冇得賣
去旅行包買嘢咁唔係去旅行而係購物
想購物死返上淘寶買啦你班打爆rack嘅仆街
點解要我犧牲我頭頂本來有嘅位置放你哋多餘嘅嘢
我都有畀錢買
班公屋窮閪搞HX, HB好啦
啲生番學人坐埋其他airline就仆街,雖然班窮閪有錢都唔會捨得坐
呢啲係咪叫
戰術背心?
其實係得香港人特別鍾意屌乘客挨後
張凳本來有依個功能,前邊挨後少少你咪又挨後返小小
有時挨後小小真係好坐d
其他國家人多數一係屌航空公司d位西,一係前面挨後佢又挨後,本身有依個功能點解唔可以用,係香港人特別鍾意指責其他乘客,挨後同行李架問題
咁你又有無呀
你又做開咩class呀?
但我估應該唔會換個啲掛
返屋企瞓覺啦柒頭
連人地點去旅行都要管
頭頂個行李架不嬲都係先到先得,你想放嘢咪早啲排隊,唔係你買咗柒頭,上邊個行李架喺公用㗎
放一兩件手信會整死你咩?傻閪
你班咁撚鍾意去旅行屌人乜乜物物既香港人,咪自己搭私人飛機咪唔使屌人囉柒頭
語癌定智障?
應該直頭咁講,係香港人去旅行零舍鍾意屌返香港人
我「有冇」咩?
咩叫做Class?Class係點做?
換咩?

駛唔駛介紹個言語治療師俾你?
人哋地勤鬆手唔代表你一袋二袋擺上rack係啱
你做到以為自己冇問題就話人人都咁做
做人冇自覺性?醜字都唔識寫
所以唔搭UO/HX係啱
搭NH人哋好守規矩
香港人就係好鍾意將一樣嘢玩爛然之後屌人哋收緊返
Apple如是,廉航亦如是
鬼佬做無問題,日本人做無問題仲好有創意
香港人做就好羞家好犯賤
你呢啲一睇就知唔係飛慣既人
總之有人明就得啦
咁uo都未出聲話唔比著曬d野上身人地符合曬uo條款政策,點解仲要話人好cheap好賤?
你出街唔攞嘢?傻閪
佢收咗錢,你睇吓佢啲留言
Check-in 人過磅每kg 收費
冇錢唔好XXX

呢句八搭
你咁講窮人咩都唔做得
本身UO就係比窮撚搭既杜絕曬d死窮撚姐係杜絕曬自己d客?
有部分奴性重既人都幾得意
明明自己係客
但企喺公司嗰邊諗嘢 公司剝削自己反而支找間公司
收CX錢?笑尻你班公屋窮閪坐垃圾UO係收邊個錢?傻閪
千祈唔好趕走班窮閪客
呢班生番要繼坐UO呢啲垃圾公司,物以類聚咪放班窮閪出嚟搞人
我好欣賞佢做法

其實應該好似賽馬咁
我負咗幾多磅就應該可以帶多幾多kg行李
uo機閪在有啲位無得挨後
偏偏架機又細又迫
搞到有得挨既變埋無得挨
飛機設計弱撚智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞