而家有人著到咁樣上飛機

749 回覆
1220 Like 46 Dislike

Dont give a shit
不如規定肥過幾多CM唔俾上機啦
佢邊夠膽同人講
條友成尻日回post都係掉個flow chart黎潤香港人
即係咁 連3-4百行李費都俾唔起 不如儲多陣錢先去旅行啦 同大陸黎香港訓街一Q樣
sorry, 呢鋪我撐UO. 唔少西客禁區買爆壓爆個行李架
依家回程直頭係上機閘口擺一架利李托運車出黎比你即時加錢托運, 幾貼心 !

GBA未搭過就唔知

另外一樣野, 就係UO既位終於換哂, 禁止向後訓阻住後面. 德政黎
就憑呢樣就以後都UO算.
就係呢班仆街搞串個Party
咁咪唔好幫襯hk express lo仲有其他廉航揀
見到黑衫肥人以為係薑淘
我做學生個陣
都無乜錢架咋
做backpack
住hostel
乜而家個趨勢原來玩歧視架
感覺部份香港人係婆仔數識慳
大數唔識慳/俾人湯都唔知
真係坐位要加嘅咪當加咗嘅價係本身機票嘅價囉, 有咩咁難明
貴過其他公司總價嘅咪唔坐佢囉, 自由市場有咩好嘈
不過啲乞衣係特別蠢同閪㗎啦
服務業平時比客屌得多心理唔平衡要上連登屌人窮撚
睇住啲窮閪發爛渣真係過癮
班乞衣屌完嘈完又係要繼續坐UO,驚閪你投訴
總之UO貴過之前就係割班窮閪韮菜
依家唔包行李、唔俾hand carry就係UO損害理窮閪權益
遲啲UO無飛機餐食都係意圖謀殺想餓死佢理窮閪
人窮唔知醜,隨時可以發爛渣真係無撚敵
點為之挑戰?
你冇禁止就可以咁做㗎啦
唔俾着衫
幾時都有呢啲人
比例問題
大種乞兒核突到你
宜家係叫熱檸茶 要包糖要收錢呀
你平時要比錢嫁?

咁係咪當係外套
其實真係唔明問題係邊
又唔係作姦犯科
又唔明做到有幾cheap
唔通去旅行我一定要check-in luggage?
你有自虐傾向唔阻你搭UO
我都好憎呢班人,成日鬧人哋買手信,去旅行梗係買嘢啦,樣樣野都屌人,下下都要企係道德高地扮清高,不如唔好去旅行返屋企瞓覺啦
佢地其實係咪唔知道有啲嘢出邊冇?真係得機場嗰啲手信店先見到?
唔想上面行寄架無位,咪早啲排隊上機囉,一日到黑喺唔同Social Media屌人買手信用上面個行李架,最撚憎呢種人
香港乞兒
其實仲有HX同埋HB,而家UO d policy咁西,相信有啲人會轉坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞