[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
諗起佢圍讀特登去整頭
之前圍讀都係戴帽
佢仲要攝高衫袖 係咪想冧死細金
但我有睇過有人話果日大金係有行程先set頭
不過都唔排除佢專登排個行程喺圍讀同一日再set頭見細金
想問下投票果度啲藍色心心係咪廢既?
好似淨係用紅色心心咋喎
往後的大金
藍色心心同星星有得儲埋換紅色心心
https://www.threads.net/@kimikohsieh/post/C8PoKZ3PBsO/?xmt=AQGzc59Z6xnfAvSiCq7Nk9s4t_UjV8pSDtH_-94FWosU7w
大金今日fm結幕詞最後嘅最後
可能係諗多左
但係我代入翻都係通常未來嘅自己會有一個大嘅轉變先會講得出呢句

各位秀彬我地係咪好接近個大結局喇
通常係咪啲人要結婚 同老婆老公互相會講既既野

不過覺得唔好太過放重心係呢句度 叫大家繼續支持佢,都可以咁樣講
印象中以前大金攞獎都講過類似嘅說話
點都好
秀彬一定守護住爸爸媽媽
係 我都記得 好似當年星你攞獎果陣講個類似嘅嘢
一起身兩個都告急
請問邊個app投票?我都想幫下手
IDOLCHAMP
thx
買咗100個心心,因為要慳心心我只投雙金,大金形勢比較嚴峻只同邊差四千幾票,細金六千幾票
投極大金都冇乜用,邊的粉絲好落力差距愈來愈細細金同金都仲有五千幾票差
次次抽都係2同4
得一次中過25個心
隔離一晚追咁多票
早幾日儲落d心都用晒
忍唔住subscribe 咗
我中過一次8個心咋
對家知昨晚fans meeting,趁空檔發力狂投票
https://b23.tv/F7M6pMm
多左好多糖嘅剪法黎緊仲有咁多場 有排食
大金同邊已經相差無1%
有冇追到咁緊呀
已經投左追得咁緊
大家subscribe左一日投幾多票
1400個心心其實要分開一個月咁投
一日都唔係投到好多票,唔通要再課金買心心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞