[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike

萬一呀媽咁都嬲就睇黎都要跪下玻璃
又一條片,大金個樣好唔自在,仲望鏡頭
https://video.weibo.com/show?fid=1034:5043133092659216
第一條片佢應該唔知被拍
第二三條片佢個樣已經淆底

跪咗
i人 confirmed 無講假
動作無得扮營業active同生活active係2個狀態,好明白
佢好似想去踩單車多過係呢度
一定啦
呢套導演就係賢哥表哥
第一條佢似係見到鏡頭就同隔離女仔講嘢
https://weibo.com/5650974566/5043143605749992
有人放慢鐘cap圖,個林娜榮同大金表哥仲親密,會唔會林其實同表哥先係唔對?
黑衫係大金表哥,女仔哄埋表哥度傾偈,所以我話係咪女仔係表哥帶去。理性分析,真假未明
唔係,似係左望右望先同個女講嘢,只係佢估唔到遠處有人影佢,第三條片娛樂城老闆企佢隔離,大金似向佢「求救」,老闆對住拍片的人都眼超超埋一份
睇多次就係同表哥講完先同個女仔講野
其他片表哥同個女仔哄得仲埋講
真係同條女有路都唔會俾人影到啦
不過我估今日應該ig/泡泡有野睇
我覺得首先大金公司聽朝又出聲明,語氣強硬要網民唔好造謠否則法律行動bababa,同時否則認緋聞

講真,唔強硬處理,大金會面臨好大形象危機,微博已經有人鬧佢出ig post擺金智媛上枱博宣傳,其實私下根本同以前一樣鐘意搞妹妹仔
第二張大金好似保鏢 企到個人直一直
林娜榮都唔妹妹仔架啦
https://www.threads.net/@winniesdiningtable/post/C79njqfPAW1/?xmt=AQGzr5yNJSgrJifbq9S5QoF_cq2gxm7Tsw_MtOv98jl_2g

呢個有曬成個過程,之前嚇親大家唔好意思

大金似幫表哥做傳聲筒
得幾秒嘅片
又唔親密
公司應該似唔會回應
睇片都覺得佢唔多enjoy係現場
似係,同埋個女仔反應好冷淡
睇多次就係同表哥講完野先同林娜榮講野
現場咁嘈先哄埋少少講野
有人上大金ig留言話佢
中文果個
神婆好似講過大金今年有三劫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞