[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
https://weibo.com/7530618343/5043098696026500
大金同ioi女團成員出席韓國電音節
睇嚟好快又有緋聞
都企得幾開下
不過大金聽日應該有野post
公道講 又睇唔出好親近嘅~
係咪我哋呢班Cp粉既未日
智媛deserves better
就咁睇覺得賢哥未玩夠 智媛一定唔會去呢啲場合
睇微博講第一條片隔離男人係佢表哥
冇信念嘅唔再入呢個post就ok

拍拖會唔會光明正大口罩都唔戴呀
細金同水泥佬搭住膊頭又覺得有嘢
智媛都鐘意音樂嘅 之前都有去big bang concert
不過都係果講 如果賢哥未玩夠 放開智媛plz
從未動搖過
自從爆埋話德國啲拍拖鏡頭係冇劇本就更加堅定
正常睇音樂Show姐
音樂咁大 咬吓耳仔好正常姐
36啦有男有女正常社交好正常,又唔係攬頭攬頸,一啲身體接觸都無
同埋個女仔明顯有避一避
唔係好close
唔明點解要咁玻璃
去下音樂節就代表未玩夠?
又唔洗講到話放開細金既
現場音樂咁大 真係要挨埋少少先講到野
唔重要
我淨係知口罩都唔戴就一定唔係親密關係
信念唔夠堅定 我睇返四大名著定一定驚先
我意思係如果係正常社交既似乎會多啲人一齊去?依家睇片似係得賢哥、表哥同ioi隊長,呢個配搭我覺得小奇怪姐
你啱
唔算好close姐
咁嘈講野咬耳仔都唔算好埋
我都無動搖過
都係去一個音樂節姐
又唔代表未玩夠
D片又唔覺佢好high
講close雙金慶功宴後仲一齊去飲酒
又唔係單獨一男一女
唔洗驚喎
去Music Festival講到落club劈酒咁唔好咁守舊啦
如果要講 去踩單車個陣都有d女同行
兩人係埋一齊都好都會有自己嘅社交圈子

同埋d口罩都唔帶就預左比人見到咁大方比你睇到去左玩就知係冇野

驚都未驚過
https://weibo.com/2855687534/5043130978273076
娛樂城老闆請大金去電音節,大金舊戲曾經在該賭場取景
咁應該係個套real
但係我想講套real我都唔係好搞得掂....個劇情太過跳制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞