[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
我覺得下面似細金添
樓主冷靜啲~大金同果位女團成員橫睇掂睇都唔似好close
仲以為係官宣 兩張圖加啲句子我都識啦
樓主抗壓力太弱啦
小紅書真係唔ok
微博我都係睇金金超話,都唔係好多回踩
韓國DC大家都無咩事喎,同埋睇片都睇到現場咁嘈真係要靠近講野先聽到,同埋大金同個女仔講野都有小小距離
Btw好似好多回踩粉係大金ig🫧話佢
所以DC有啲秀彬叫大家去講返啲好說話
希望大金聽日上水啦~~
我直頭唔知上面同下面啲相有乜關係
直頭韓國個邊啲媒體都冇乜講呢單野
根本冇人信佢地有野
微博淨係睇金金
雙金太多巧合位真係好難解釋
如果真冇關係,細金公司一早衝左出黎否認
隔離套劇一完個女主角就即刻否認2個拍拖保護旗下演員
食糖要跟韓國人食
唔係話潑大家冷水,但巧合嘅嘢都冇乜根據
所以兩邊agency都冇位要否認或者澄清
除非有傳媒出咗戀情消息係好確切咁話藝人已經交往先需要咁樣做
無錯
其實睇微博都係因為佢地會翻譯DC啲comments多
但呢排少左翻譯,直接自己上DC睇
咁隔離果套都冇俾人影到
但一播完就即刻否認
https://weibo.com/5494503557/5043112161053805
播完劇大金都派🍬派左成個月啦
我相信德國🇩🇪佬
dc個網係咩?
原來上面個兩張相個位置仲要係愛丁堡黎
做乜鳩小窮書就算啦好嗎
英國嘅相有咩關係
好似韓國連登咁
之前大金買樓比好多稅,都係靠韓國人本土先有呢粒🍬
有無脆弱到咁
真係估唔到公開活動講一句野會有咁大波瀾

雖然話追下cp呢個休閑放鬆既生活活動,追唔追都無所謂…

但真係因為咁9唔搭8既野?真心咩?
你指
背著善宰跑
?都唔係agency出嚟澄清
劇終訪問嚟,佢都答得好安全
當然都可以話agency唔過濾問題比佢咁答,cpf不嬲都係各自解說

不過以雙金嘅情況,唔係各自有另一半嘅話出嚟澄清會仲odd
想知佢哋邊個post係一齊
我都唔明 入得呢個雙金post都應該係幾堅定架
幾秒既片 加上面張九唔搭八既相就咁崩潰
5月5果日
好似有韓國人話實際係隔左3秒po
樓主究竟係咪唯粉偽裝
搵機會搞分化放負

唔係就入翻嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞