[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
入場實有班強国人叫講普通話
所以話 大細金根本就係一齊緊
無可奉告
我最近睇返大金退伍條片都勁多普通話人在現場
係咪del 咗 搵唔到嘅
冇野 搵到個comment 了
有冇咩方法快啲搵到
我碌極都唔見有
Follow amazing grace ig
再入返個post 應該就見到第一個係佢
原來係咁我試下先
follow完就會見到最多人like呢句
https://weibo.com/5661844010/5044147851625257
笑死
直接蓋左自己今朝出既kcon做主持既新聞
直接用大金術語 好識玩
離秀彬們出世又近一大步
係咁玩都冇咩聲明
就算冇官宣我都當99.9%一齊緊
唔係想掃興
但睇返嗰句嘢嘅韓文黎講,又唔係”金beauty”,應該純粹係翻譯到變Kim beauty
呢個真係多左,同大金術語唔一樣

原文真係 “智媛 Ji-Won”
大陸大細金粉粉圈真係污煙瘴氣,內哄、唯粉同cp粉亙鬧、同細金fans對鬧......有人鬧細金公司造謠大金同個女團成員,甚至鬧細金對以前的男對手投懷送抱,但附圖只係佢同男同事企埋影相和捉一捉孫錫久手臂。而家我寧願只上金金超話和threads收料,我唔明點解班人迷明星迷到咁大怨氣上心上腦
人太多,樹大有枯枝
只係佢地棵樹大得太緊要,所以你好容易發現呢啲枯枝
微博有個大金粉頭像係音符符號,好易認,佢特別激,講過唔止一次女方造遙害大金,但我覺得只係雙方粉絲鬧交,有人上昇到藝人身上

微博已經咁,我諗小紅書情況更惡劣
好想睇真結婚佢地會點
依家已經前女同事咁叫
佢哋好多陰謀論,想偶像同女對手反面收場,唔知以前大金啲女對手有無咁被班粉鬧過

好似好耐之前見過佢哋鬧IU,製作人播嗰時
上少d微博同小紅書喇
一來避免誤傳
二來少d負能量

不過有一個timing一定要上去睇
就係到時官宣嘅時候
睇佢地崩潰
睇過有人話彬珍唯粉而家仲鬧緊交cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞