[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
睇嚟大金仲未出坑
呢個真係金秀賢fm?
似淚之女王fm 多d
不過秀彬鍾意
後半唔係,有玩遊戲有影佢排練的vcr,好似唱咗way home,不過我感覺真係要好鐘意粒星先好去見面會,否則會覺得悶

佢啲頭髮真係卷得好緊要
臨完場好似唱咗三首英文歌最後唱way home,唱得ok,之前播佢作品總匯短片,有同全智賢咀戲觀眾V嘩鬼叫,不過擁抱細金佢哋嗌得最勁
佢唱歌好穩
係love you with all my heart有啲危,其餘幾首都唱得穩,幾好聽

btw, 原來唱way home佢喊咗
呢首有句歌詞解妳喊嘅時候依然美麗
d歌名全部都
好好聽
好想搶到飛聽live
好多韓國演員唱、跳、演都掂。
會令人誤會做演員要識唱歌、跳舞
所以咁快就澄清
https://www.threads.net/@tien_kaifen_rosa/post/C8PeVDnBt8f/?xmt=AQGzVbWfBC_kmNYlhllXDx8fjf7HLaoDTOdGnr9OJWSzUA
大金係呢句歌詞「那是我人生中唯一的奇蹟」度喊
每次聽呢首歌諗返最後個幕都好感動
估唔到大金本體都一樣
平時我睇雙金啲片 都係咁既樣
呢首歌加埋最後結局個畫面根本就係好摧淚
結婚果時唔使諗唱咩
睇咗好多次仲喊緊
我都覺
連次序都有鋪排咁
今晚唱Way home竟然不自覺聽到喊
大金喊前自己已經喊
一聽就腦補咗劇個幕 個餘蘊真係好耐
https://www.threads.net/@hi_chin0602/post/C8PRSdnyVhR/?xmt=AQGz0x8peJen0HHbYP-dpNtBEx125xMDoEbqiptZh2txHw

大金頭髮自然攣得好犀利
難怪唔整頭嘅話 基本都戴帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞