安察洛堤勁啲定哥迪奧拿?

247 回覆
700 Like 185 Dislike
it's a fucking disgrace!
始終意甲果陣競爭力大
拜仁愛華頓拿玻里唔講
搞得掂老佛爺教長過3年嘅主帥有幾多個
教皇馬要爭取歐聯西甲係基本野
同球員關係好已經係bonus
舞得掂老佛爺先係難上加難
你勁撚老屎窟
你咁講肥安腳拜仁都係廢
帶起拖肥係咪第2個宇宙黎
哥狗成日大賽玩鳩陣派膠
安76帶皇馬歐聯同哥狗踢過四次 三勝一負
話題係咪可以完咗?
安勁就唔洗淪落到教愛華頓啦
但個比喻應該係HSBC CEO去啲咩大新 大生銀行做CEO做到令佢變著名銀行
02-05的確係成手天糊牌,
但係06-09, 安76就開始顯功架

同理, 14歐冠 安76接手一隊上升期的冠軍級班底, 可謂時來運到.
反而22,24換血期都攞2次歐冠, 仲有邊個教練做得到?
高普可能得
點解今次換血期拎歐冠功勞又俾安76
唔話班主肯投資買啱人?
唔同年度 排名又代表咩?

森林今季32分護級成功 有幾多季32分要降班?
笑咗
聯賽排名都唔代表咩
迷安76迷撚到IQ都降低埋
你咁既樣 同你講都哂氣

你用莫椰斯年代 個競爭性 同呢幾年比?

小朋友未睇過舊時d波?
老實講,咩年份都好
聯賽排名就係一切
唔通降班隊可以講我分數已經比其他年份高架啦,係今年其他隊都好姐,唔好降我班啦
齋排名除咗冠軍同降班,其實排中間都唔可以證明幾多野,除非你係亞仙奴fans, 而且佢係話唔同年份代表唔同野,咁都make sense, 曼聯早幾年排第二同go pro輸曼城一分排第二已經係天淵之別
每年都係睇排名做人 成王敗寇

但唔代表20年前既第4 代表教得好 20年後第8又代表差

每年情況唔同 教練始終只係係場邊睇

落場踢果班係球員 球員有幾多料 同教練無咩關係

亦唔可以控制隊波有咩人比佢用

每年個競爭性都唔同 近年英超d中游都惡過狗啦

邊有得比

雲加以前講第4=獎盃

你試下用呢套去同拜仁皇馬講丫? 講唔講架麻

球會規模 資源 競爭 根本唔係果回事

就算退一萬步 , 佢教愛果年失敗

亦唔代表咩架喎 雲加晚年夠衰啦 一樣唔影響佢成就
邊個帶到曼連三冠咪勁
你講到咁多factor
咁成個po其實無意義,失敗唔係教練既錯,可能其他原因做成
咁成功其實都係,可能係球員爆發,可能教練操得好
當年巴嗰六冠係兩個球季加埋
2008/09: 西甲,國王盃、歐聯
2009/10: 西甲、西超、歐洲超級盃、世界冠軍球會盃
你講得岩架 邊個好d根本無絕對
兩個都係咁top

你比肥安教愛華頓佢排第10 可能比哥狗教會更差都未定

我都唔知,因為哥狗真係未教過d睇送食飯既球隊

哥狗都比人講左好多年靠巴塞體系 又有美斯 搵阿豬阿狗去教都訓係度贏啦

結論係 兩個都咁撚勁 市場就係選擇最好既領隊係最好既球會
痴線
如果你話
安76同施丹
就話有討論空間姐
一排都搵黎講咁熱狗都好成績啦
係呀係呀
肥安比起佢上兩手教練教愛華頓排名都要差
但唔關佢事架
佢睇餸食飯得嚟好勁架啦
年年唔同架嘛
雖然只係爭1, 2, 3年.................

教拿玻里同教拜仁俾人炒更加唔關佢事啦
佢教波睇餸食飯咁勁
冇可能會教到俾人炒
肯定係果年天氣唔好, 農民失收, 災禍連連先搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞