安察洛堤勁啲定哥迪奧拿?

247 回覆
700 Like 185 Dislike
數據話你知安柒碌係當今世一呀!
你諗清楚 肥安定肥賓先係委協巴利打中間果個
印象中2021嗰季愛華頓季初排過一排榜首
愛美麗就真係帶起av
應該算世一領隊
咁都計咁隊隊都好成績啦
安76好神奇
米蘭帶到全盛去到食老本變老人院
之後帶唔同隊都無咩成功沉左幾年
直到帶皇馬又如魚得水有第2春
龍門傳控又唔係犯規反而好佩服哥狗係現有嘅規則之下去發掘新戰術/踢法
同埋佢個套真係work,踢到有成績,其他隊又跟
佢初初買包禾棄祖赫特比人笑到同季初奧娜娜差唔多,但事實證明佢個諗法係掂
咁紐亞算唔算世一龍門先
哥去教國家隊拎世界杯就得
幾場都計 咁阿狗兩連冠啦
整體暫時似76
只係哥狗巴塞一出道就六冠
依一下搞到佢即刻上神枱
唔係講兩個人對決 上年曼城夠炒皇馬
高下立見, 愛美麗>>>>>>>>>>安76
安76教愛記仲差過前幾季成績(由7位, 8位跌到第12, 10位), 咁都有得吹
愛美麗將維拉由11-14位帶到第4位入到歐聯

安76教愛記之前幾季成績

愛美麗教維拉之前幾季成績
五大聯賽冠軍
5次歐冠冠軍

邊有教頭有依個cv
肥安史一教頭
你講得啱
以為佢收硬皮
點知喺拖肥又教得唔差
人生真係好講際遇
點樣單季六冠?
歐超 西超 世冠都係下一季
三冠咋
上面先話佢教完排名仲跌左喎,咁都叫教得唔差
哥迪奧拿推進左好多足球戰術創新
who care?
叫哥狗帶愛華頓睇吓先講啦
安76證明咗佢喺教乜都ok
教拜仁俾人炒
冇強隊請, 去教拿玻里教到俾人炒
冇強隊請, 去教拖肥最後排名仲低過上三屆排名

連登仔: 安76敢挑戰自己教弱隊
教拖肥又教得唔差
建議反哥狗/安76 Fans淨係吹奏五大聯賽冠軍, 五個歐聯就得
安76教華頓教同拿玻里完全係佢教練生涯嘅黑歷史
完全冇加分不特止, 仲係減分添

冇大會請, 淪落到要教愛華頓教到成績倒退, 差過上幾季
教拿玻里成績太差又被炒
安76證明咗佢真係唔係教乜都ok
反哥狗/安76 Fans唔好再篡改歷史plz
攪亂愛華頓嚟講算係成功
明明佢教之前幾年都係上半版
佢教嘅前一年係第十,佢教果年開始洗大錢買人,但都係第十
之後一聲bye bye
攪到今年要扣分,爭啲降班
死疤狗撐哥狗撐到篡改歷史

On the 21st of the same month, former Napoli and Real Madrid manager Carlo Ancelotti was appointed permanent manager on a four-year contract.[66] When he arrived, the club was sitting in 15th place. He eventually led the club to a 12th place finish for the 2019–20 season. In the 2020–21 season, Everton finished 10th under Ancelotti.

安76走左之後排16、17、15又唔計
哥狗拎住隊超級拜仁炒哂粉又唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞