安察洛堤勁啲定哥迪奧拿?

247 回覆
700 Like 185 Dislike
聯賽冠軍係贏自己國家嘅球隊,歐聯係贏晒全歐洲最強嘅球隊,咁你話呢??
點解唔計?你咁講係咪即係話亞仙奴呢兩季同袋底泥無分別?
死蝗狗自己睇季終排名啦
帶得果第10位仲要駛唔少錢俾佢買人, 仲喺度懶叻
前幾季排第7, 第8位又唔計??
俾安76教到衰哂, 之後一路沉落去, 梗係要計啦
公道講句,愛華頓佢自己走,但唔係皇馬揾佢教,係佢自薦打比會長
炒哂粉都三季入歐聯四強
安76俾拜仁炒就唔計?
你係波台問就李志堅都勁撚過哥狗架啦
有咩意思

全地球踢波同教波果班都係戇鳩
個個走去學哥狗咁玩
on76 五大聯賽 + 5歐聯都勁過哥狗勁多倍啦
個樣好似無後生過咁
唔係北京電視機 佢地歐聯4強止步左啦
佢個死款都唔似會去意大利教波
近十幾年成個球壇發展都受佢影響
傳控體系 逼搶體系 要求後防要識用波傳波 帶返起無鋒陣 某程度上復興返全攻全守全能足球
2010 2014世界盃兩隊冠軍隊都明顯學巴塞 / 拜仁踢法
聯賽去到邊掃到邊 四連英超 兩次三冠王(歷史上出現三冠王都係得10次,佢一個人佔左兩次)
咁都無人care
樓豬呢一刻問一定多人投安76,咁一個教練拎6次歐聯都的確係好勁好誇張既
但其實比黎係晒鳩氣,我夠可以話佢無哥狗既聯賽統治力,未試過三冠王etc
只可以話綜合睇晒成績 戰術 對球壇影響,哥狗一定唔會喺安76之下
保方跟哥狗都可能無得踢,痴線
肥安就退休 哥帥仲有排玩
唔洗講都知邊個勁d啦
19/20球季馬高施華玩到季中排15,搞到愛華頓爛哂先比人炒 咁又入哂安76數
玩到爛哂嘅馬高施華帶愛華頓有第8名
達到咗安76一生都冇法企及嘅成就
因為安76係去幫哥狗執屎
真 你睇德國搞到幾撚柒
係直接無埋歐超盃同世冠盃參賽資格
坦sir先最勁,記者會連勝紀錄無人能破
季季都入到歐聯四強變咗去執屎
笑咗
哥狗冇俾拜仁炒
得去執屎果條柒頭俾拜仁炒
渣撚到
重點唔係講個盃o既大細
係講"單季集齊"
呢個難度係極高
要球員一開季已經要狀態fit過哂對手而全季冇乜點跌watt
曼城拎o左今季世冠

皇馬打世冠係計"下季"
所以做唔到"單季"
巴塞果陣係咩野都贏哂~
其實教愛華頓係唔掂,唔好吹奏得太過份~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞