安察洛堤勁啲定哥迪奧拿?

247 回覆
700 Like 185 Dislike
打聯賽 哥狗勁d
打盃賽 咪安76
如果以戰術計 都係哥狗
哥:教疤靠黑哨
教鏝靠無視ffp
係得教拜堂堂正正
結果教到拜連歐聯都冇埋
究竟迷安76嘅幾時先肯唔再洗腦, 篡改歷史
鳩UP安76 教隊愛華頓佢都打到好成績
好碌撚咩

同一個大話想講100次變真???
唔講其他 今年邊個贏咗咪邊個勁啲
告魯夫有理論但係實踐唔到 真係咁勁?
進攻哥帥
防守管理安帥
年齡差咁遠
光頭破咗佢係遲早嘅事
唔知
其實唔係果代場場波睇根本唔會感受到當時有幾勁
所以我先話最後都係睇數據
調返轉你叫肥安連贏四次英超都冇可能
咁講法鏝冇限金錢比歌狗去玩咁多年佢咪又係得一個歐冠
所以我見純粹啲人用歐冠數量去比好戇鳩
5歐聯好難破
歐聯係實力+運氣,唔係咁易拎
講緊最強領隊同球隊,你隊亞軍奴唔入流就唔好提啦
啱呀
冇問題
迷安76講番五個歐聯, 五大聯賽冠軍啦
唔好再低鳩能話安76係挑戰自己先去愛記仲聲稱教得好啦好嘛
好撚尷尬呀
我都講埋復興全能足球
咁都叫唔care告魯夫
咁杯賽或然率高過聯賽難打好多係事實,而聯賽係講穩定性同鬥多資源,論聯賽強度一定係英超高過西甲。
但你睇CV,安7會差過歌狗?歌狗先係戰術大師?安7教AC時拉派路由10號拉落6號位打聖誕樹陣時歌狗仲係意甲同中東過佢球員生涯末期,佢有講過佢去到意甲係學咗好多戰術架構,大家可以睇翻沙維 恩尼斯達 布斯基斯個結構同派路 施多夫 加度素係有幾似。
仲有講執教能力同適應能力,歌狗係要球員跟佢戰術,佢係拜仁時已經證明咗呢點,唔似佢係鏝同疤話得曬事咁如魚得水。反之安7佢係生涯好多時間都係老細足球限制下已經證明咗佢先係真正識因材施教戰術上充滿彈性。
咁講到邊個勁?緊係歌狗啦宜家d細路知鬼咁多野咩。
季初
屌啦
梗係要幫阿記平反啦,真係唔驚俾人報國安咩
哥狗教拜係第一季柒,比鍠大炒
第二季輸疤全盛MSN
第三季輸下體
呢兩季都一勝一負唔失禮

講到四強唔係冠軍就罪人咁
帶咗成個體系入拜仁
兩翼2R開始老 會用coman同costa接棒

安76一嚟到又谷返兩老出嚟
睇埋佢做球員果陣個樣,真係好似無後生過
連身形都無變過咁
4連霸英超咪一樣難
76去蝗前幾隊都係敗走,去咗蝗轉運之後嗰幾年就畀人當粉筆字抹走曬
帶愛嗰兩年除咗第二季一開季帶埋占士過嚟企咗一陣一哥之外,下半季都係打回原型係呢幾年愛記淪落到季季護級先搞到佢好似真係中興過愛記咁
03年教ac已經好屈
聖誕樹陣式
最好笑迷安話哥狗教拜仁都係炒粉
咁安76教拜仁係乜
都唔好講淪落到教愛記同拿玻里
仲要教愛記又成績普通
教拿玻里又敗走
咁都可以吹到挑戰自己教弱隊+教咩隊都勁
上年呢個時候咪哥狗
而家咪安帥
喺連登問嘥氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞