Pokemon GO (65) GO Fest 2024

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Elite raid即刻乜興奮都冇曬
Mega鯉魚同富迪又係乜事,今個月先出完
回鍋兩三個禮拜,今次個散步係最高質,我從未有過斑吉拉
N社:反正你班人Go Fest咪又係送錢比我,個季節獎勵整到同冇一樣,個六月求其搵啲嘢塞滿佢就得

啱啱捉咗隻彗星拳皮可斯iv唔夠我自己隻高,用勁卷佢冇彗星拳,想問用普通技卷洗唔洗到?
你要揀1招繼續先睇到仲有咩招
唔係限定,咪用

如果打1500cp的話會唔會用/ 留住先?本身有隻iv0-15-15既閃大鋼蛇?
Pvpoketw.com
應該普通卷洗到
第三季打,終於第一次上到legend
我係咪可以tank返落去2000之後拎3勝摔角比卡超?
恭喜
你可以tank番落去,亦都可以就咁磨到3勝既
難得上到送下win俾人,tank落去應該仲有一兩日可以喺下面4勝拎糖
青銅鐘 目前唔太適合打超級聯盟

呢個網可以睇到啲精靈排名
https://pvpoketw.com/rankings/all/1500/overall/registeel/
慧星拳普通特殊券洗得到 唔洗用厲害
未玩過小小盃,呢隻係咪果然翁嗰種偽好勁?我見排名好高但係打輸成堆常見精靈
Btw原來下季一場小小盃都冇
張厲害卷我係要嚟睇洗到咩技,但經過今次隻皮可斯同大力蛙話我知,好似唔多可以作準,因為洗唔到大力蛙凍風
呢隻銅鏡都好硬,BB盃啲人用黎打到time's up
大力蛙招冰凍之風可以普通券洗出黎,
洗技睇運有時黑起上黎10幾張都洗唔到想要招技

打咗n咁多次先遇一次,但iv低撚到呢......點搞呀
標準答案:打多啲
小小盃係鴨寶寶、小果然、銅鏡怪、大舌頭、天蠍既世界,Tank都Tank死你
初夏小憩」活動

下列寶可夢在地圖上出現的機率會提高。

傻鴨*
小呆獸*
食夢獸*
咩利羊*
戴著遮陽帽的懶人獺*
智揮猩*
沙丘娃

低機率:食夢夢*、樹枕尾熊*(樹枕尾熊初次色違登場)

Research
傻鴨、食夢獸、咩利羊、懶人獺、智揮猩、樹枕尾熊
冇色違:沙丘娃

限時調查
「Pokémon GO Plus +」與《Pokémon GO》配對後,就能參加限時調查。完成後可獲得星星沙子以及與下列活動主題寶可夢相遇的機會。

戴著睡帽的卡比獸*
戴著遮陽帽的懶人獺*
樹枕尾熊*
唔用Plus喎
即係點之前連過又有得再捉?定新Plus+先有
我睇片見人用瑪利露好似好勁,成個盃都係打到2047都未打完
出面zip唔到位,好彩遇唔到閪冧踢覆桌霸塔撚樣,屋企附近zip到幾個gym,今日攞滿coins有機,可望買到50個位。有精靈有時間有心機有道具,非必要我都唔踢,莫講話死霸爛霸.....
係......
課金算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞