Pokemon GO (65) GO Fest 2024

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無閃+1
初夏小憩 活動 6月7日-6月12日 10:00-20:00
(樹枕尾熊初次色違登場)

限時調查
將「Pokémon GO Plus +」與《Pokémon GO》配對後,就能參加限時調查。完成後可獲得星星沙子以及與下列活動主題寶可夢相遇的機會。

戴著睡帽的卡比獸*
戴著遮陽帽的懶人獺*
樹枕尾熊*
新試tanking 3日 10/77
聽日係咪就可以贏135輸24咁玩
而家我升Rank路上遇到成堆扮豬食老虎既詐敗流玩家
一見到三個超級廚獸陣,就知道了
你好似贏太多了
reddit d 人教係輸夠 125 場先 (5 日)

(利申:我新手,咩都唔識,只係盲從)
我琴晚發覺唔可以盲從
因為已經打過幾個明顯有2000-2500實力既人
咁一開頭會見到 D 勁人都好正常
人地都要升 rank

我估 tank 多一兩日
d 勁人上哂去
成個 league 會開始 settle down ??

買左Pokemon go plus之後個睡眠7天任唔係好明點做

有成功開到搖籃曲 之後朝早再結束都唔得 有無人知點搞
要記錄睡眠嘅時候
就斷晒連線
長撳go plus+出藍燈開始記錄
朝早起身又係長撳go plus+出彩色燈
之後入game連番go plus+就計你瞓咗一覺
阿 原來起身要連返 今晚再試下 thanks
唔知點解佢每日記錄我瞓既時間都係得4個鐘
頭痛緊火爆獸同長翅鷗要夾邊個做第三人最好
長翅鷗? 定大嘴鷗
Yes大嘴鷗
gl定ul?
gl既話bastiodon lanturn穿晒 又弱龍

又閃一隻,比上次隻閃稍高iv少少
Spark nerfed,本身用開Lanturn, 但改做水槍會打唔贏好多水屬
要放係床邊 佢要記錄你啲訓教震動
今晚試下有無改善
咩心態?頭先遇到個叫woppp3嘅人渣出雙蛋+卡比+用曬2盾
咁做有咩好處
d田野任務有限每日做幾多?啲任務接到既越嚟越閪,一係就要聽日先做到.....捉幾隻用幾粒捉幾多隻成個鐘都接唔到......
啲田野出異色ao咪真是咁難.....

想要條鯉魚龍,有冇人制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞