Pokemon GO (65) GO Fest 2024

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
講埋
今日圓方見到有個外國人
褲袋插住咗支 nitanic ambassador 旗
之後周圍有一班外國人 + 講英文嘅人
跟住佢一齊捉

佢地每次社群日都會一齊行
見到 好正好團結
地區版邊會俾你就咁進化
睇下阿羅拉雷超椰樹獸
捉咗隻閃151514, 呢隻打大師應該麻麻?
剩係試過一次有活動 卡拉卡拉可以進化阿羅拉格拉格拉
可以攞黎用
可以用黎打大師無神獸盃個隻
唔知za黏龍會唔會有mega
個時棄左game冇為意
點都好, 呢d地區形態點都應該keep住俾人進化啦
3個鐘都係強風
明明一滴風都冇,雨就反而有幾滴
想要隻pvp iv都咁難
屌你老母niantic
日記

陸鯊同單頭係尖咀捉100,不過嗡福同牙牙就冇運了
成年冇去海港城今日試吓,不過個陣係好入兼遲睇就miss咗訊號山隻100
差唔多4點去咗圓方睇吓,不過都同100無緣了
感覺海港城環境好似差過以前咁,又好少玩家(可能5個都冇,以前同圓方有得比)咁以後逄重要社群日應該都去圓方了

夜晚有2隻4星痴住開,1號gym打個陣另一個人掛機2號gym同另一個人打剩9秒原來依啲4星都唔易搞,之後打返1號gym,條友終於冇掛機,又剩9秒。睇黎真係要升啲寵過40級,出咗大糖之後但我都無咩理過,keep住啲寵係40

最後唔記得咗個限時任
即係N記都知圓方係香港熱點不過仲驚訝係仲有理香港

好似18定19個時N記有諗過海洋公園定迪士尼搞safari zone,不過比香港政府極速ban咗,仲諗住N記會從此放棄香港
好彩有long hold第2隻100卡拉,就係個時進埋阿格拉
可以捉到咁多野, 又有冷氣涼, 點解唔去?
想問下時時刻刻其實食唔食data
捉到2500,但捉唔到適合GL
唔食,但入Game後唔好即刻見精靈就捉
要Load一陣先入到步數資料
早期試幾次,都係當我冇行過,因為佢系統當冇Load到
成個天氣系統根本就係為咗令玩家難啲捉0攻,出4*機率又唔係會高咗
之前禿鷹娜又係咁,成個活動幾日加埋得2個鐘唔係buff天氣
Ok收到,Thank you
我反而要4*,因為UL好有用
同埋pvp我見佢92%up已經收貨,因為技術重要過個體,今日就遇到個擋切時機好靚既對手,惜敗
擺明係啲飛人新開Chok 野細ac黎
得23隻閃但一日9隻暗閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞