Pokemon GO (65) GO Fest 2024

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想碌stop拎波拎任務搏100就電車。好多波大量捉黎賺糖就圓方。
行慣左圓方連平日既海港城都覺得難行。
新acc係會容易d閃?
唔係,閃率全世界一樣
但火箭兵團啲精靈既血量三圍跟訓練家個lv數定,
即係訓練家越低lv火箭隊就越弱,
只要新ac訓練家一到5lv可以打團戰,
求其打場捉隻2xxx既神獸,
剩係狂普攻已經可以一穿三對面既火箭兵團,
打火箭隊效率會快好多,

當然開新ac既目的有好多就無從考究
試野/將閃過主ac/交換搏100 lucky trade etc.
個人覺得lucky trade最緊要
另一個用途社群日捉嘢效率會高好多,低iv寵又可以有多次重生機會,不過要預左會細acc啲嘢周不時靚過本人
師兄講多少少?
原來有諗住嚟香港搞
其實搞一單 低成本 高收入 旅遊業賺到笑

場地set up都係好簡單 同埋Pokemon go 玩家玩得go fest 消費力都唔差

不過香港搞真係無乜可能
變lucky friend 嘅機率係幾多
封3日搞go fest 真係fatfat
不過政府點都唔會唸
好似大約每日1%?
又唔一定要lucky friend先得
例如你社群日捉一百幾十隻去trade
總會有兩三隻中lucky
呢個 nitanic ambassador 好似係自願參加的:
https://pokemongolive.com/post/community-ambassador-program-relaunch/

都唔會期望政府 d 官員會諗到呢 d 野啦
佢地都唔會有機會接觸到手機 game
平時佢地食靚野飲紅酒就叻
有冇人已經捉到閃 100既樹枕尾熊/懶人獺
是咪俾台仔玩爛咗,對戰獎勵送卷好似難咗,變咗派糖機率高咗?
無閃 無100 已經日日係咁刷任做

捉咁撚多隻終於閃,但1星都冇.....

好似都係亞洲uxie 靚啲啲
我反而覺得歐洲呢隻靚啲
調查任務出左兩隻100樹熊
但活動精靈暫時一隻閃都無遇過
而家夏日盃一堆猿生
好掛住GL用土王
隻沙丘捉率又係好撚剋人憎,就嚟見到都唔想捉
尋日7連大比鳥 on99
8連猿生
打哂先得1張招卷,多撚謝喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞