Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (48) 還我梅露!永續一世壞!

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
ok 得3000鑽 240UR塵
我諗都要課
威風箭豬同龍係咪ur硬
有排等,要出埋fiendsmith先係完全體
btw今個月我都諗住衝上大師,不過打到白金已經悶到熄game
好似玩緊包剪揼咁
link2好似傳過係
箭豬計落應該唔會,要同百夫yubel提豐分ur難d到佢
大師2唔敢打上去
條友個腦裝乜 on9到震
大陸佬研究d 閪野真係特別醒
same 玩到嘅deck得相劍同消防隊
但係副相劍太舊 見人依家溝超重武者 但係廢事晒塵合
原本鑽3輸到鑽5,換咗依副9野升返上去,心情舒服好多
正常玩每個月都有8千鑽咁上下, 唔駛咁慳,而且玩尤都要抽定, 到時肯定唔會開多次俾你抽
副野未玩過,不過我覺得最大優點就係快完新開發d 人又唔會估到咁鳩 成功率高d
d人魚出番晒黎...
但後攻基本冇得玩,因為要人地有三格生token
唔BAN隻融合根本弱智
隻野限1無用
落蛋/魔神
出完荷魯斯之後次次dc cup都榜上有名
六世壞又係死唔斷氣
咁一世壞除左梅露死紅人魚未出嘅幾個月冇影之外一直活躍
六世壞我個人好憎,自己用唔好玩面對佢又好煩,感覺係k社近年設計得最嘔心嘅系統
6世無擋都算易打
1世又有擋,墓地成堆資源,1張卡幾個效
擋唔到佢幾多下
一世真係煩撚到嘔,遲啲出尤貝爾又有新玩具比佢玩
同御巫一樣有時好考演技
出手前唔可以露出本體

呢副鳩野一開始堆墓就會露出馬腳 除非對面唔睇你堆左D咩落去
最抵玩既牌組唔禁到征龍咁款都唔駛旨意沒落
不過最煩係睇佢係咁翻卡 好晒時間ftk 都係鐘意用真紅眼,唔成功都可以轉出椅子王,有左陷阱小徑就輕鬆好多,出到森柟+小徑就達成,係怕泡同墓指
同難唔難打冇關
純粹係設計得太粗暴太核突
次元裡側foul封格仔搞人ex,芬里爾獨角獸單卡power喪心病狂
睇過一個講法,呢d牌未必係最主流最勁,但係對非主流牌娛樂牌嘅打擊一定係最致命
呢種係單卡強,萬用外掛
一世壞就配合上強橫
佢溝埋堆外掛黎用你阻唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞